INFORECERCA: Butlletí Informatiu del Servei de Recerca de l'IMIM
Número: 300
12/04/2013
Projectes
Termini exhaurit
FUNDACIÓ ORDESA
Atorgar ajudes que suposin una millora directa i immediata de la qualitat de vida, salut i nutrició de la població infantil sense recursos i/o afectada pel subdesenvolupament soci-econòmic. Tot això per a seguir alimentant somriures i l'esperança d'una infància digna.
La convocatòria es presenta sota dues modalitats:
  • Ajudes econòmiques per a projectes
  • Ajudes en subministrament d'aliments infantils (Només per a Espanya)
  •  
    Premis
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓ FERRER INVESTIGACIÓ
    L'adjudicació del "Premi Severo Ochoa de Recerca" a una tasca experimental sobre Biomedicina en una línia definida.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓN RENAL IÑIGO ÁLVAREZ TOLEDO
    Premiar els treballs relacionats amb infermeria en nefrologia.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓN RENAL IÑIGO ÁLVAREZ TOLEDO
  • Investigació bàsica o experimental:
    Podran optar al premi els treballs que resumeixin investigacions bàsiques o experimentals per al millor coneixement de la morfologia i fisiologia normal del ronyó, i sobre la etiologia, patogenia, fisiopatologia o tractament de les seves alteracions patològiques. No haurien d'haver estat presentats amb anterioritat al premi al que concorren, i l'activitat investigadora que descriguin haurà d'haver-se desenvolupat amb anterioritat a la data de publicació de la convocatòria.
  • Investigació clínica o aplicada:
    Podran optar al premi els treballs que descriguin investigacions clíniques o aplicades per al millor coneixement i tractament de les patologies pròpies del ronyó o associades a les funcions renals. No haurien d'haver estat presentats amb anterioritat al premi al que concorren i l'activitat investigadora que descriguin haurà d'haver-se desenvolupat amb anterioritat a la data de publicació de la convocatòria.
  •  
    Recursos Humans
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓN PRIVADA OLGA TORRES
    Aquestes beques consisteixen en una ajuda a postgraduats amb el títol de doctor, per a desenvolupar treballs d'investigació en el camp de l'estudi del càncer colorrectal, dirigits per un doctor en Ciències de la Salut, en un centre reconegut a Espanya.
     
     
     
    Informació últil
     
     
    Banner-convocatories-tancament-02
    Projectes
    Termini exhaurit
    AECC - ASOCIACIÓN ESPAÑOLA CONTRA EL CANCER
    L'objectiu d'aquestes ajudes és finançar aquells projectes que no tinguin cabuda en la convocatòria general i que contin amb alt interès estratègic per a la Fundació Científica i per a la AECC: projectes d'adherència, de qualitat de vida dels pacients, factors de prevenció.
     
    Termini exhaurit
    SOCIETAT CATALANO-BALEAR DE FISIOTERÀPIA
    La Beca de recerca bàsica de la Societat de Fisioteràpia té com a finalitat premiar un projecte de recerca básica dins del camp de les ciències de la salut i específicament relacionat amb la Fisioteràpia
    Seran valorats positivament aquells projectes que potenciïn treballs multidisciplinaris, amb un tema original, així com aquells projectes que formin part d’un programa de doctorat cursat per un fisioterapeuta.
    S’ha de fer constar si el projecte forma part d’un altre projecte més ampli. En aquest cas, s’especificarà el finançament total i a què es destinaria la dotació econòmica del premi en cas d’obtenir-ho.
     
    Termini exhaurit
    FECYT - FUNDACION ESPAÑOLA PARA LA CIENCIA Y LA TECNOLOGIA
    Finançar activitats adreçades a promoure la cultura científica i de la innovació en la societat.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓ ORDESA
    Atorgar ajudes que suposin una millora directa i immediata de la qualitat de vida, salut i nutrició de la població infantil sense recursos i/o afectada pel subdesenvolupament soci-econòmic. Tot això per a seguir alimentant somriures i l'esperança d'una infància digna.
    La convocatòria es presenta sota dues modalitats:
  • Ajudes econòmiques per a projectes
  • Ajudes en subministrament d'aliments infantils (Només per a Espanya)
  •  
    Termini exhaurit
    FUNDACION SANDRA IBARRA DE SOLIDARIDAD CONTRA EL CANCER
    La Fundació Sandra Ibarra concedirà 2 ajuts per projectes de recerca en càncer de infantil en qualsevol dels camps relacionats.
     
    Termini exhaurit
    COMISSIÓ EUROPEA
    Desenvolupar solucions innovadores basades en les TIC que permetin a les persones grans continuar gestionant la seva ocupació (a la oficina, fàbrica o qualsevol altre entorn de treball; en la seva primera o següents carreres; en feines retribuides o voluntàries incloent activitats socials locals) a l'hora que mantenen la salut i la motivació per a mantenir-se actius.
     
    Altres
    Termini exhaurit
    UB - UNIVERSITAT DE BARCELONA
    Amb motiu de la declaració del 2012 com a Any de la Neurociència a Espanya, la Universitat de Barcelona (UB) ha organitzat un concurs de curtmetratges per tal que tothom que ho vulgui pugui participar activament en aquesta efemèride.
    L’objectiu d’aquest projecte és vincular la neurociència amb aspectes quotidians. Els vídeos, per tant, no hauran de ser de contingut científic. Es tracta de posar de manifest la presència constant del sistema nerviós i del cervell en totes les accions que fem, i entendre, així, quina és la seva importància.
     
    Premis
    Termini exhaurit
    SOCIEDAD ESPAÑOLA DE GERIATRÍA Y GERONTOLOGÍA
    Es premiarà al millor projecte d'investigació en Geriatria i/o Gerontologia, entre els quals seran considerats preferents els temes epidemiològics, fisiopatològics i clínics relacionats amb la desnutrició. El projecte haurà d'estar finalitzat en un termini màxim de tres anys.
     
    Termini exhaurit
    DEBIOPHARM GROUP
    El premi reconeixerà a un investigador europeu de menys de 45 anys que hagi fet una contribució destacada en l'àrea de la neurociència básica o clínica.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓ BANC DE SABADELL
    El premi es concedirà a un investigador amb un currículum destacat en el camp de la recerca en biomedicina i ciències de la salut.
     
    Termini exhaurit
    DEPARTAMENT DE LA PRESIDÈNCIA
    El Premi Ramon Margalef d’Ecologia té per objecte el reconeixement d’una trajectòria científica o un descobriment en el camp de les ciències ecològiques que hagi contribuït al progrés significatiu del coneixement o el pensament científic, o al desenvolupament d’instruments teòrics per a la bona gestió dels recursos naturals, del territori o del mar.
     
    Termini exhaurit
    MINISTERIO DE DEFENSA
    Premiar articles originals, tant de recerca com documentals, sobre temes de lliure elecció en Ciències de la Salut o Ciència Històrica de la Sanitat Militar.
     
    Recursos Humans
    Termini exhaurit
    Multiple Myeloma Research Foundation, Inc. (MMRF)
    The goal of the Research Fellow Award is to help support young investigators to begin their studies in the field of multiple myeloma while advancing the understanding of myeloma disease biology, treatment and drug resistance.
     
    Termini exhaurit
    ICREA - INSTITUCIÓ CATALANA DE RECERCA I ESTUDIS AVANÇATS (ICREA)
    Els/les candidats/es seleccionats/des tindran un contracte laboral indefinit amb ICREA i portaran a terme la seva tasca a Catalunya, a les universitats i centres de recerca. Hauran de contribuir de manera substancial al creixement de la seva àrea d’investigació i ser membre actiu del sistema català de recerca. ICREA oferta 15 places d´investigador/a sènior en tots els camps de la recerca.
     
    Termini exhaurit
    European Society for Medical Oncology
    Les beques de recerca clínica estan dissenyades per a:
  • Proporcionar formació en recerca clínica en centres europeus de renom en càncer.
  • Donar suport a l'expansió de xarxes professionals a través de la col·laboració amb institucions d'excel·lència.
  • Proporcionar el suport necessari per a desenvolupar projectes clínics de recerca en el camp de l'oncologia.
  •  
    Termini exhaurit
    European Society for Medical Oncology
    Les beques de recerca translacional estan dissenyades per a:
  • Proporcionar formació en recerca translacional en centres europeus de renom en el camp del càncer.
  • Millorar el desenvolupament de la carrera a través de la col·laboració amb institucions europees d'excel·lència.
  • Proporcionar el suport necessari per a desenvolupar projectes de recerca translacional d'alta qualitat en el camp de l'Oncologia.
  •  
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓN ALFONSO MARTÍN ESCUDERO
    La Fundació Alfonso Martín Escudero convoca 50 beques per realitzar treballs de recerca en una universitat o centre d´investigació a l´estranger, dins les següents temàtiques:
  • Agricultura i ramaderia
  • Cienciès del mar
  • Cienciès de la salud
  • Tecnologia dels aliments
  •  
    Termini exhaurit
    THE NESTLE FOUNDATION
    La Nestlé Foundation dóna suport a la recerca en nutrició humana que tingui una rellevància en salut pública en països de renda baixa i renda mitja-baixa (es pot consultar la classificació de països a (http://www.worldbank.org)
    Finançar recerca sobre els següents temes:
  • Nutrició materno infantil, incloent lactància materna i complements alimentaris
  • Deficiències en macro- i micronutrients
  • Interaccions entre infeccions i nutrició
  • Educació nutricional i promoció de la salut
  •  
     
     
     
    Articles
     
    Goday A*, Calvo-Bonacho E, Sánchez-Chaparro MA, Gelpi JA, Sainz JC, Santamaria S, Navarro RI, Gutiérrez F, Sanz C, Caveda E, Reviriego J. Alta prevalencia de obesidad en una población laboral en España. Endocrinol Nutr 2013; 60(4): 173-178.
     
    Corominas H*, Sanchez-Eslava L, Garcia G, Padro I, Aimarich C, González J, Franco M, Mur E, Sánchez S, Roldan G, Iniesta S, Sesma M, Martín J, Rodriguez MC, Capellan MR, Gosalvez C, Garcia-Diaz S, Sáez E, Luna Y, Plana P. Perfil de seguridad de las terapias biológicas intravenosas en una cohorte de pacientes con artritis reumatoide. Monitorización clínica por enfermería (estudio Sebiol). Reumatol Clin 2013; 9(2): 80-84.
     
    Pratcorona M, Brunet S, Nomdedeu J, Ribera JM, Tormo M, Duarte R, Escoda L, Guardia R, Queipo de Llano MP, Salamero O, Bargay J, Pedro C, Martí JM, Torrebadell M, Diaz-Beya M, Camós M, Colomer D, Hoyos M, Sierra J, Esteve J*. Favorable outcome of patients with acute myeloid leukemia harboring a low-allelic burden FLT3-ITD mutation and concomitant NPM1 mutation: relevance to post-remission therapy. Blood 2013; 121(14): 2734-2738.
     
    Casas M*, Chatzi L, Carsin AE, Amiano P, Guxens M, Kogevinas M, Koutra K, Lertxundi N, Murcia M, Rebagliato M, Riaño-Galán I, Rodríguez-Bernal CL, Roumeliotaki T, Sunyer J, Méndez MA, Vrijheid M. Maternal pre-pregnancy overweight and obesity, and child neuropsychological development: two Southern European birth cohort studies. Int J Epidemiol 2013; 42(2): 506-517.
     
    Ellwood P*, Asher MI, García-Marcos L, Williams H, Keil U, Robertson C, Nagel G, the ISAAC Phase III Study Group (...,Busquets RM,...). Do fast foods cause asthma, rhinoconjunctivitis and eczema? Global findings from the International Study of Asthma and Allergies in Childhood (ISAAC) Phase Three. Thorax 2013; 68(4): 351-360.
     
    Bock FJ, Krumschnabel G, Manzl C, Peintner L, Tanzer MC, Hermann-Kleiter N, Baier G, Llacuna L, Yelamos J, Villunger A*. Loss of PIDD limits NF-?B activation and cytokine production but not cell survival or transformation after DNA damage. Cell Death Differ 2013; 20(4): 546-557.
     
    Freixa X, Portillo K, Paré C, Garcia-Aymerich J, Gómez FP, Benet M, Roca J, Farrero E, Ferrer J, Fernandez-Palomeque C, Antó JM, Barbera JA*, on behalf of the PAC-COPD Study Investigators (...,Gea J, Balcells E, Gayete A, Orozco-Levi M, Vollmer I, Molina L,...). Echocardiographic abnormalities in patients with copd at their first hospital admission. Eur Respir J 2013; 41(4): 784-791.
     
    Espina C, Porta M, Schüz J, Hernández-Aguado I, Percival RV, Dora C, Slevin T, Rodriguez-Guzman J, Meredith T, Landrigan PJ, Neira M*. Environmental and Occupational Interventions for Primary Prevention of Cancer: A Cross-Sectorial Policy Framework. Environ Health Perspect 2013; 121(4): 420-426.
     
    Dadvand P*, Parker J, Bell ML, Bonzini M, Brauer M, Darrow L, Gehring U, Glinianaia S, Gouveia N, Ha E, Leem JH, van den Hooven EH, Jalaludin B, Jesdale BM, Lepeule J, Morello-Frosch R, Morgan GG, Pesatori AC, Pierik FH, Pless-Mulloli T, Rich DQ, Sathyanarayana S, Seo J, Slama R, Strickland M, Tamburic L, Wartenberg D, Nieuwenhuijsen M, Woodruff TJ. Maternal Exposure to Particulate Air Pollution and Term Birth Weight: A Multi-Country Evaluation of Effect and Heterogeneity. Environ Health Perspect 2013; 121(3): 267-373.
     
    Conde-Estevez D*, Mateu de Antonio J. Comment on: management of chemotherapy extravasation: ESMO-EONS clinical practice guidelines. Ann Oncol 2013; 24(4): 1128-1129.
     
     
    Ferran M, Galvan AB, Rincón C, Romeu ER, Sacrista M, Barboza E, Giménez-Arnau AM, Celada A, Pujol RM, Santamaria LF. Streptococcus Induces Circulating CLA(+) Memory T-Cell-Dependent Epidermal Cell Activation in Psoriasis. J Invest Dermatol 2013; 133(4): 999-1007.
     
    Monés J*, Biamés M, Trindate F, Arias L, Alonso J. Optical Coherence Tomography Assessment of Apparent Foveal Swelling in Patients with Foveal Sparing Secondary to Geographic Atrophy. Ophthalmology 2013; 120(4): 829-836.
     
    Anderson CD*, Biffi A, Nalls MA, Devan WJ, Schwab K, Ayres A, Valant V, Ross OA, Rost N, Saxena R, Viswanathan A, Worrall B, Brott TG, Goldstein JN, Brown DL, Broderick JP, Norrving B, Greenberg SM, Silliman SL, Hansen BM, Tirschwell DL, Lindgren A, Slowik A, Schmidt R, Selim M, Roquer González J, Montaner J, Singleton A, Kidwell CS, Woo D, Furie KL, Meschia J, Rosand J, on behalf of the International Stroke Genetics Consortium. Common Variants Within Oxidative Phosphorylation Genes Influence Risk of Ischemic Stroke and Intracerebral Hemorrhage. Stroke 2013; 44(3): 612-619.
     
    Estruch Riba R*, Ros E, Salas Salvadó J, Covas MI, Corella D, Arós F, Gómez Gracia E, Ruiz-Gutiérrez V, Fiol M, Lapetra J, Lamuela-Raventos RM, Serra Majem L, Pintó X, Basora J, Muñoz MA, Sorli JV, Martínez J.A, Martínez-González MA, for the PREDIMED Study Investigators (...,Tello S, Vila JS, Fitó Colomer M, Schröder H, de la Torre R, Muñoz D, Elosua R, Marrugat J, Farré M,...). Primary Prevention of Cardiovascular Disease with a Mediterranean Diet. New Engl J Med 2013; 368(14): 1279-1290.
     
    Senent L*, Arenillas L, Luño E, Ruiz JC, Sanz G, Florensa L. Reproducibility of the World Health Organization 2008 criteria for myelodysplastic syndromes. Haematologica 2013; 98(4): 568-575.
     
    Udina M, Moreno-España J, Navinés R, Gimenez D, Langohr K, Gratacòs M, Capuron L, de la Torre R, Solà R, Martín-Santos R*. Serotonin and interleukin-6: The role of genetic polymorphisms in IFN-induced neuropsychiatric symptoms. Psychoneuroendocrinology 2013; 38(9): 1803-1813.
     
    López-Soto A*, Huergo-Zapico L, Galván JA, Rodrigo L, García de Herreros A, Astudillo A, González S. Epithelial-Mesenchymal Transition Induces an Antitumor Immune Response Mediated by NKG2D Receptor. J Immunol 2013; 190(8): 4408-4419.
     
    Basagaña X*, Barrera-Gómez J, Benet M, Antó JM, Garcia-Aymerich J. A Framework for Multiple Imputation in Cluster Analysis. Am J Epidemiol 2013; 177(7): 718-725.
     
    Martinelli N, García-Heredia A, Roca H, Aranda N, Arija V, Mackness B, Mackness M, Busti F, Aragonès G, Pedro-Botet J, Pedica F, Cataldo I, Marsillach J, Joven J, Girelli D, Camps J*. Paraoxonase-1 status in patients with hereditary hemochromatosis. J Lipid Res 2013; 54(5): 1484-1492.
     
    Batalla A*, Garcia-Rizo C, Castellví P, Fernández-Egea E, Yücel M, Parellada E, Kirkpatrick B, Martín-Santos R, Bernardo M. Screening for substance use disorders in first-episode psychosis: Implications for readmission. Schizophr Res 2013; 146(1-3): 125-131.
     
    Jacobs EJ*, Gapstur SM, Newton CC, Turner M, Campbell PT. Hay Fever and Asthma as Markers of Atopic Immune Response and Risk of Colorectal Cancer in Three Large Cohort Studies. Cancer Epidemiol. Biomarkers Prev. 2013; 22(4): 661-669.
     
    Kovess-Masféty V*, Alonso J, Angermeyer MC, Bromet EJ, de Girolamo G, De Jonge P, Demyttenaere K, Florescu S, Gruber MJ, Gureje O, Hu C, Huang Y, Karam EG, Jin R, Lépine JP, Levinson D, McLaughlin KA, Medina-Mora ME, O'Neill S, Ono Y, Posada-Villa J, Sampson NA, Scott KM, Shahly V, Stein DJ, Viana MC, Zarkov Z, Kessler RC. Irritable mood in adult major depressive disorder: results from the World Mental Health Surveys. Depress Anxiety 2013; 30(4): 395-406.
     
    Mendiguchia J*, Alentorn-Geli E, Idoate F, Myer GD. Rectus femoris muscle injuries in football: a clinically relevant review of mechanisms of injury, risk factors and preventive strategies. Br J Sports Med 2013; 47(6): 359-366.
     
     
    Planas-Iglesias J, Bonet J, García-García J, Marín-López MA, Feliu E, Oliva B*. Understanding protein-protein interactions using local structural features. J Mol Biol 2013; 425(7): 1210-1224.
     
    Mitjavila MT, Fandos M, Salas Salvadó J, Covas MI, Borrego S, Estruch Riba R, Lamuela-Raventos RM, Corella D, Martínez-González MA, Sánchez JM, Bulló M, Fitó Colomer M, Tormos C, Cerdá C, Moreno JJ, ____________, Iradi A, Zaragoza C, Chaves J, Saez GT*. The Mediterranean diet improves the systemic lipid and DNA oxidative damage in metabolic syndrome individuals. A randomized, controlled, trial. Clin Nutr 2013; 32(2): 172-178.
     
    Giralt E*, Cuadrado E, Ois A, Jiménez Conde J, Rodríguez Campello A, Soriano Tàrrga C, Roquer González J. Comparison between CHADS (2) and CHA (2) DS (2) -VASc score in a stroke cohort with atrial fibrillation. Eur J Neurol 2013; 20(4): 623-628.
     
    Caixas A*, Lecube A, Morales MJ, Calañas A, Moreiro J, Cordido F, Diaz MJ, Masmiquel L, Moreno B, Vidal J, Goday A, Arrizabalaga JJ, García-Luna PP, Iglesias P, Burguera B, Rubio MA, Monereo S, Crosby RD, Kolotkin RL, Group for the Study of Obesity of the Spanish Endocrinology and Nutrition Society (SEEN). Weight-Related Quality of Life in Spanish Obese Subjects Suitable for Bariatric Surgery is Lower Than in Their North American Counterparts: a Case-Control Study. Obes Surg 2013; 23(4): 509-514.
     
    Herrera M, Herrera A, Domínguez G, Silva J, García V, García JM, Gómez I, Soldevilla B, Muñoz C, Provencio M, Campos-Martin Y, García de Herreros A, Casal I, Bonilla F*, Peña C*. Cancer-Associated Fibroblast and M2 Macrophage markers together predict outcome in Colorectal Cancer patients. Canc Sci 2013; 104(4): 437-444.
     
    Hollmann M, Garin O, Galante M, Ferrer M, Domínguez A, Alonso J*. Impact of Influenza on Health-Related Quality of Life among Confirmed (H1N1)2009 Patients. PLoS ONE 2013; 8(3): e60477.
     
    Hecking M, Werzowa J, Haidinger M, Hörl WH, Pascual J, Budde K, Luan FL, Ojo A, de Vries AP, Porrini E, Pacini G, Port FK, Sharif A, Säemann MD, European-New-Onset Diabetes After Transplantation Working Group. Novel views on new-onset diabetes after transplantation: development, prevention and treatment. Nephrol Dial Transplant 2013; 28(3): 550-566.
     
    Zabala W, Cruz R, Barreiro de Acosta M, Chaparro M, Panés J, Echarri A, Esteve M, Carpio D, Andreu M, García-Planella E, Domenech E, Carracedo A, Gisbert JP, Barros F*, on behalf of EIGA & ENEIDA investigators. New genetic associations in thiopurine-related bone marrow toxicity among inflammatory bowel disease patients. Pharmacogenomics 2013; 14(6): 631-640.
     
     
    Hohmann C*, Grabenhenrich L, de Kluizenaar Y, Tischer C, Heinrich J, Chen CM, Thijs C, Nieuwenhuijsen M, Keil T. Health effects of chronic noise exposure in pregnancy and childhood: A systematic review initiated by ENRIECO. Int J Hyg Envir Heal 2013; 216(3): 217-229.
     
    Casas M*, Chevrier C, Den Hond E, Fernández MF, Pierik FH, Philippat C, Slama R, Toft G, Vandentorren S, Wilhelm M. Exposure to brominated flame retardants, perfluorinated compounds, phthalates and phenols in European birth cohorts: ENRIECO evaluation, first human biomonitoring results, and recommendations. Int J Hyg Envir Heal 2013; 216(3): 230-242.
     
    Grazuleviciene R*, Kapustinskiene V, Vencloviene J, Buinauskiene J, Nieuwenhuijsen M. Risk of congenital anomalies in relation to the uptake of trihalomethane from drinking water during pregnancy. Occup Environ Med 2013; 70(4): 274-282.
     
    Norbäck D*, Zock JP, Plana E, Heinrich J, Svanes C, Sunyer J, Künzli N, Villani S, Olivieri M, Soon A, Jarvis D. Mould and dampness in dwelling places, and onset of asthma: the population-based cohort ECRHS. Occup Environ Med 2013; 70(5): 325-331.
     
    Domínguez A*, Castilla J, Godoy P, Delgado Rodríguez M, Sáez M, Soldevila N, Astray J, Mayoral JM, Martin V, Quintana JM, Gonzalez-Candelas F, Galán JC, Tamames S, Castro A, Baricot M, Garin O, Garcia JJ, Moraga F, Pumarola T, for the CIBERESP Cases and Controls in Pandemic Influenza Working Group, Spain. Benefit of Conjugate Pneumococcal Vaccination in Preventing Influenza Hospitalization in Children: A Case-Control Study. Pediatr Infect Dis J 2013; 32(4): 330-334.
     
    Gómez-Martín C*, Salazar R, Montagut C, Gil-Martin M, Nuñez JA, Puig M, Lin X, Khosravan R, Tursi JM, Lechuga MJ, Bellmunt J. A phase I, dose-finding study of sunitinib combined with cisplatin and 5-fluorouracil in patients with advanced gastric cancer. Invest New Drug 2013; 31(2): 390-398.
     
    Vizcaya D*, Mirabelli M, Orriols R, Antó JM, Barreiro E, Burgos F, Arjona L, Gómez F, Zock JP. Functional and biological characteristics of asthma in cleaning workers. Respir Med 2013; 107(5): 673-683.
     
    Villalonga-Olives E, Forero CG, Maydeu-Olivares A, Almansa J, Palacio JA, Valderas JM, Ferrer M, Rajmil L, Alonso J*. Environmental risk and protective factors of adolescents' and youths' mental health: differences between parents' appraisal and self-reports. Qual Life Res 2013; 22(3): 613-622.
     
    Alegret JM*, Aragonès G, Elosua R, Beltrán-Debón R, Hernández-Aguilera A, Romero-Menor C, Camps J, Joven J. The relevance of the association between inflammation and atrial fibrillation. Eur J Clin Invest 2013; 43(4): 324-331.
     
    Ademà V, Hernández JM, Abáigar M, Lumbreras E, Such E, Calull A, Domínguez E, Arenillas L, Mallo M, Cervera J, Marugan I, Tormo M, García F, González T, Luño E, Sanzo C, Martín ML, Fernández M, Costa D, Blázquez B, Barreña B, Marco F, Batlle A, Buño I, Martínez-Laperche C, Noriega V, Collado R, Ivars D, Carbonell F, Vallcorba I, Melero J, Delgado E, Vargas MT, Grau J, Salido M, Espinet B, Melero C, Florensa L, Pedro C, Solé F*. Application of FISH 7q in MDS patients without monosomy 7 or 7q deletion by conventional G-banding cytogenetics: Does -7/7q- detection by FISH have prognostic value?. Leuk Res 2013; 37(4): 416-421.
     
    Canet J, Gallart L. Predicting postoperative pulmonary complications in the general population. Curr Opin Anaesthesiol 2013; 26(2): 107-115.
     
    Cancelo-Hidalgo MJ, Castelo-Branco C, Palacios S, Haya-Palazuelos J, Ciria M, Manasanch J*, Pérez-Edo L. Tolerability of different oral iron supplements: a systematic review. Curr Med Res Opin 2013; 29(4): 291-303.
     
    Curto-Barredo L*, Salar A, Pujol RM, García-García M, Gallardo F. Lenalidomide-induced paronychia. J Dermatol 2013; 40(4): 303-304.
     
    Sadurní M*, Beltrán S, Dürsteler C, Pérez-Ramos A, Langohr K, Escolano F, Puig MM. Epidural vs. intravenous fentanyl during colorectal surgery using a double-blind, double-dummy design. Acta Anaesthesiol Scand 2013; 57(9): 1103-1110.
     
    Sánchez-González B, García M, Montserrat F, Sánchez M, Angona A, Solano A, Salar A. Diffuse Large B-Cell Lymphoma Associated With Chronic Inflammation in Metallic Implant. J Clin Oncol 2013; 31(10): e148-151.
     
    Furlong LI*. Human diseases through the lens of network biology. Trends Genet 2013; 29(3): 150-159.
     
    Palacio JA, Villalonga-Olives E, Valderas JM, Herdman M, Alonso J, Rajmil L*. Predictors of the use of healthcare services in children and adolescents in Spain. Int J Public Health 2013; 58(2): 207-215.
     
    Horcajada JP*, Padilla B. Endemia y epidemia. Investigación de un brote epidémico nosocomial. Enferm Infecc Microbiol Clin 2013; 31(3): 181-186.
     
    Burdío F*, Berjano E, Millán O, Grande L, Poves I, Silva C, de la Fuente MD, Mojal S. CT mapping of saline distribution after infusion of saline into the liver in an ex vivo animal model. How much tissue is actually infused in an image-guided procedure?. Phys Medica 2013; 29(2): 188-195.
     
    Gea J*, Orozco-Levi M, Aguiló R. Enfermedad de Wegener y células Clara: la eponimia y la dignidad médicas en medicina del aparato respiratorio. Arch Bronconeumol 2013; 49(3): 126-127.
     
    Busquets RM, Caballero-Rabasco MA, Velasco M, Lloreta J, García-Algar O*. Discinesia ciliar primaria: criterios clínicos de indicación de estudio ultraestructural. Arch Bronconeumol 2013; 49(3): 99-104.
     
    Alentorn-Geli E, Gil S, Bascuas I, Donaire MF, Boza R, Pidemunt G, Puig L, Zabala S, Ginés A*. Correlation of Dorsiflexion Angle and Plantar Pressure Following Arthrodesis of the First Metatarsophalangeal Joint. Foot & Ankle Int 2013; 34(4): 504-511.
     
    Calvo L, Casals-Coll M, Sánchez-Benavides G, Quintana M, Manero RM, Rognoni M, Palomo R, Tamayo F, Peña-Casanova J*. Estudios normativos españoles en población adulta joven (proyecto NEURONORMA jóvenes): normas para las pruebas Visual Object and Space Perception Battery y Judgment of Line Orientation. Neurología (Barc) 2013; 28(3): 153-159.
     
    Pérez-Mañá C, Llonch C, Farré M*. Registro de ensayos clínicos y otros tipos de estudios. Med Clin (Barc) 2013; 141(9): 414-415.
     
    Espejo-Herrera N, Kogevinas M, Castaño-Vinyals G, Aragonés N, Boldo E, Ardanaz E, Azpiroz L, Ulibarrena E, Tardón A, Molina AJ, López-Rojo C, Jiménez-Monleón JJ, Capelo R, Gómez-Acebo I, Ripoll M, Villanueva CM*, on behalf of the Multicase Control Study of Cancer (MCC)-Spain Water Working Group. Nitrato y elementos traza en agua embotellada y municipal en España. Gac Sanit 2013; 27(2): 156-160.
     
    Álvarez-Lerma F*, Gracia-Arnillas MP, Palomar M, Olaechea P, Insausti J, López-Pueyo MJ, Otal-Entraigas JJ, Gimeno R, Seijas I, Grupo de Investigadores del Estudio Nacional de Vigilancia de Infección Nosocomial en UCI. Infección urinaria relacionada con sonda uretral en pacientes críticos ingresados en UCI. Datos descriptivos del estudio ENVIN-UCI. Medicina Intensiva 2013; 37(2): 75-82.
     
     
    Tel: 93 316 04 00
    Doctor Aiguader, 88
    08003 Barcelona
    Seguiu-nos a:
    Twitter
    Youtube
    En compliment de la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, aquest correu li hem enviat a partir de les dades de contacte que vostè ens ha facilitat. Si vostè no desitja rebre més comunicats, pot donar-se de baixa dirigint-se per escrit al Servei de Recursos Humans-IMIM (RRHHconfidencialitat@imim.es) tot indicant la paraula “baixa base de dades” a l’assumpte.
    Li recordem que podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se per escrit al Servei de Recursos Humans-IMIM (RRHHconfidencialitat@imim.es).