Detall de la convocatòria

Característiques

Característica
Objectiu de la convocatòria
Els projectes d'investigació que optin a aquesta convocatòria s'han de centrar en qualsevol aspecte de la prestació de serveis sociosanitaris i de salut mental i la cura de pacients crònics complexos amb importants necessitats socials.
Lloc de presentació
El personal de l'IMIM i PSMAR que necessiteu més informació adreceu-vos a:
Servei de Recerca. C/ Doctor Aiguader, 88. 08003-Barcelona. Tel.: 93.316.05.76.
Marta López: mlopez4@imim.es Ext.: 1576
Mercedes Bayo: mbayo@imim.es Ext.: 1684
Convocatòria (URL)
http://www.hestiaalliance.org/la-catedra-hestia-abre-la-segunda-convocatoria-de-sus-becas-de-investigacion-en-el-ambito-sociosanitario-y-de-salud-mental/?lang=ca
http://www.hestiaalliance.org/wp-content/uploads/2018/11/Bases_Becas_Hestia_2%C2%AA_cast.pdf
Requisits
Aquesta convocatòria està adreçada a professionals, que formen part d'un equip multidisciplinari, que vulguin desenvolupar un projecte de recerca en l'àmbit de l'atenció sociosanitària i de la salut mental.
Amb aquestes beques, pretenem donar als professionals seleccionats l'oportunitat de desenvolupar competències d'investigació i implementar projectes per generar evidència científica en aquest àmbit. Per tant, es prioritzaran idees innovadores i s'oferirà la possibilitat de disposar de suport estadístic i metodològic als professionals que rebin les beques.
Dotació
Quatre beques de 6.000€ cadascuna.
Durada
Un any.
Documentació
Per optar a aquestes beques d'investigació és necessari omplir el formulari que es troba en aquest enllaç: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf56EUFkR1M80H_MtEw_z5yHEnOl3f_7HbZkJTEOrnKhTvyGw/viewform

Arxius

Arxiu
Bases_Becas_Hestia_2ª_cast.pdf