Detall de la convocatòria

Característiques

Característica
Objectiu de la convocatòria
La Fundació Dr. Antoni Esteve convoca la setzena edició del seu Premi d'Investigació, que com cada any busca el millor treball de farmacologia publicat per un autor espanyol en els últims dos anys.
El premi serà atorgat al millor treball de recerca farmacològica, en qualsevol dels seus aspectes (disseny, síntesi, desenvolupament gelénico, avaluació clínica o de laboratori, ús, etc.), publicat en qualsevol revista científica durant els anys 2017 i 2018.
Lloc de presentació
El personal de l'IMIM i PSMAR que necessiteu més informació adreceu-vos a: Servei de Recerca. C/ Doctor Aiguader, 88. 08003-Barcelona. Tel.: 93.316.05.76.
Marta López: mlopez4@imim.es Ext.: 1576
Mercedes Bayo: mbayo@imim.es Ext.: 1684
Convocatòria (URL)
https://www.infosalut.com/index.php/es/beques-ajudes-i-premis/noticies-de-beques-ajudes-i-premis/premis/7346-premio-de-investigacion-fundacion-dr-antoni-esteve-2019
Requisits
Al Premi d'Investigació Fundació Dr. Antoni Esteve només poden concórrer autors espanyols. En el cas que es tracti d'un treball de col·laboració amb autors d'altres països, el primer autor haurà de ser necessàriament espanyol.
Dotació
18.000 euros
Documentació
Les nominacions, realitzades per qualsevol dels autors, s'han d'enviar en format PDF.
A la carta de presentació, i només si el signant ho desitja, s'haurà resumir l'aportació més rellevant del treball en deu línies com a màxim i en anglès.

Arxius

Arxiu
Premio de Investigación Fundación Dr. Esteve 2019.pdf