Detall de la convocatòria

Característiques

Característica
Objectiu de la convocatòria
El propòsit d'aquest Programa és oferir als residents en Cardiologia, l'oportunitat d'entrar en contacte amb la investigació cardiovascular, coneixent i aprenent les últimes tècniques d'investigació biomèdica que es desenvolupen en els laboratoris del CNIC, sota la supervisió d'un científic del centre. A més, els residents inclosos en aquest Programa rebran formació teòrica sobre investigació cardiovascular mitjançant un mòdul de classes impartides per a experts en aquesta àrea.
Característiques principals
 • S'atorgaran un màxim de 20 places per al programa RES@CNIC en la convocatòria de 2020.
 • Cadascun dels candidats seleccionats serà assignat a un dels laboratoris del CNIC en el què treballarà sota la supervisió d'un dels investigadors del centre.
 • En tots els casos la dedicació al Programa serà a temps complet.
 • Lloc de presentació
  El personal de l'IMIM i PSMAR que necessiteu més informació adreceu-vos a:
  Servei de Recerca. C/ Doctor Aiguader, 88. 08003-Barcelona. Tel.: 93.316.05.76.
  Marta López: mlopez4@imim.es Ext.: 1576
  Mercedes Bayo: mbayo@imim.es Ext.: 1684
  Convocatòria (URL)
  https://www.cnic.es/es/convocatoria/rescnic-sec-cnic
  Requisits
 • Ser professional mèdic, de qualsevol nacionalitat, en els primers anys d'especialització mitjançant el programa MIR de Cardiologia i d'altres especialitats relacionades amb la malaltia cardiovascular en algun hospital del territori espanyol.
 • Ser membre de la Societat Espanyola de Cardiologia (SEC).
 • Nivell d'anglès B2 o equivalent.
 • Dotació
  Els candidats que resultin seleccionats i que siguin residents de fora de la Comunitat de Madrid percebran una subvenció de 250 € per setmana d'estada formativa. A aquests participants també se'ls cobriran les despeses derivades del desplaçament a Madrid (1 viatge d'anada i tornada des del seu lloc de residència habitual, que si fos realitzat en transport públic ha de ser de classe turista), fins a un màxim de 500 € i de acord amb la política de viatges del CNIC.
  El pressupost màxim assignat a la convocatòria 2020 d'aquest Programa serà de 27.500 €.
  Durada
  El temps de durada de l'estada en els laboratoris del CNIC serà d'un màxim de 9 i un mínim de 4 setmanes consecutives sempre d'acord amb la normativa establerta en el Programa Formatiu per als MIR en el centre origen del qual procedeixi el participant.
  L'estada tindrà lloc en la seva totalitat entre els mesos de gener i març de 2021.
  Documentació
  Les sol·licituds es realitzaran exclusivament a través de l'aplicació del sistema online del CNIC: https://www.cnic.es/es/convocatoria/rescnic-sec-cnic<
  Els interessats hauran d'emplenar el formulari de sol·licitud i adjuntar-hi la documentació següent:
  - Curriculum Vitae
  - Còpia del DNI
  - Document acreditatiu del número de la seguretat social personal
  - Autorització signada de la Comissió de Docència del programa de formació MIR del centre hospitalari d'origen del participant amb indicació expressa de les dates de l'estada

  Arxius

  Arxiu
  boe-b-2020-24793_CNIC_SEC_2020.pdf
  bases_rescnic_sec-cnic_2020_3.pdf