Detall de la convocatòria

Característiques

Característica
Objectiu de la convocatòria
L'objecte del guardó és donar suport a projectes innovadors impulsats per universitats, instituts de recerca, spin offs, start-up 's ..., dirigits a millorar la qualitat de vida i l'atenció a persones en situació de cronicitat, dependència o amb discapacitat.
Característiques principals
S'acceptaran dos tipus de treballs:
1. Projectes de recerca bàsica o clínica dirigits a produir nou coneixement en l'àmbit de l'atenció sociosanitària; 2. Projectes tècnics i tecnològics que aportin solucions innovadores a nivell social, assistencial, terapèutic o rehabilitador i que hagin demostrat la seva viabilitat i utilitat.

Es valorarà la qualitat científica i tècnica del projecte presentat, la innovació que introdueix, el seu impacte social i els resultats obtinguts o que s'espera obtenir per millorar la qualitat de vida dels destinataris del projecte.
Lloc de presentació
El personal de l'IMIM i PSMAR que necessiteu més informació adreceu-vos a:
Servei de Recerca. C/ Doctor Aiguader, 88. 08003-Barcelona. Tel.: 93.316.05.76.
Marta López: mlopez4@imim.es Ext.: 1576
Mercedes Bayo: mbayo@imim.es Ext.: 1684
Convocatòria (URL)
https://www.domusvi.es/premios-fundacion-innovacion-sector-sociosanitario/
Requisits
 • Podran optar als premis: investigadors, grups de recerca, spin offs o start-up 's, que treballin en l'àmbit de les ciències de la salut o ciències socials i que tinguin una trajectòria de tres anys, com a mínim, en el seu camp d'investigació .
 • El treball s'ha d'haver iniciat o estar en fase d'implementació en el període comprès entre l'1 de setembre de 2020 i el 31 d'agost de 2021. L'incompliment d'aquest requisit suposarà l'exclusió de la convocatòria.
 • Dotació
  El premi consistirà en un diploma, trofeu i una aportació de 20.000 € per al projecte guanyador que haurà de destinar-se a desenvolupar el treball en marxa o a impulsar noves línies d'investigació en el marc del projecte presentat.
  Documentació
  Per presentar la candidatura s'ha d'omplir el formulari d'inscripció.
  Per formalitzar la inscripció caldrà:
  1-Omplir el qüestionari d'inscripció.
  2-Adjuntar un únic document PDF amb el RESUM del projecte. En l'apartat d'inscripció es troben els punts que ha de contenir i el link per descarregar el document model.
  3-Adjuntar un únic PDF amb el projecte complet.

  Arxius

  Arxiu
  DomusVi_PREMIO ESPECIAL a la Innovación en el sector sociosanitario.pdf