Becerra Tomás N, Mena-Sánchez G, Díaz-López A, Martínez González M.A, Babio N, Corella D, Freixer G, Romaguera D, Vioque López J, Alonso-Gómez ÁM, Wärnberg J, Martínez J.A, Serra Majem Ll, Estruch Riba R, Fernández JC, Lapetra J, Pintó Sala X, Tur J.A, López Miranda J, Bueno-Cavanillas A, Gaforio JJ, Matía Martín P, Daimiel L, Martín-Sánchez V, Vidal J, Vázquez C, Ros E, Razquin C, Abellán Cano, Sorli JV, Torres L, Morey M, Navarrete-Muñoz EM, Tojal Sierra, Crespo E, Zulet MÁ, Sanchez-Villegas A, Casas R, Bernal-Lopez MR, Santos Lozano J.M, Corbella E, Del Mar, Ruiz Canela M, Fernández-Carrión R, Quifer M, Prieto RM, Fernandez-Brufal N, Salaverria Lete, Cenoz JC, Llimona R, Salas Salvadó J
*, PREDIMED-Plus Investigators.
Cross-sectional association between non-soy legume consumption, serum uric acid and hyperuricemia: the PREDIMED-Plus study. Eur J Nutr 2020; 59(5): 2195-2206.