Tresserra Rimbau A
*, Castro Barquero S, Becerra Tomás N, Babio N, Martínez González M.A, Corella D, Fitó Colomer M, Romaguera D, Vioque López J, Alonso Gómez A.M, Wärnberg J, Martínez J.A, Serra Majem L, Estruch Riba R, Tinahones F.J, Lapetra J, Pintó Sala X, Tur J.A, López Miranda J, Cano Ibáñez N, Delgado Rodríguez M, Matía Martín P, Daimiel L, Martín Sánchez V, Vidal J, Vázquez C, Ros E, Basterra F.J, Fernández M, Asensio E.M, Castañer O, Bullón Vela V, Tojal Sierra L, Gómez Gracia E, Cases Pérez E, Konieczna J, García Ríos A, Casañas Quintana T, Bernal López M.R, Santos Lozano J.M, Esteve Luque V, Bouzas C, Vázquez Ruiz Z, Palau Galindo A, Barragan R, López Grau M, Razquín C, Goicolea Güemez L, Toledo E, Vila Vergaz M, Lamuela Raventós R.M, Salas Salvadó J.
Adopting a High-Polyphenolic Diet Is Associated with an Improved Glucose Profile: Prospective Analysis within the PREDIMED-Plus Trial. Antioxidants 2022; 11(2): 316.