INFORECERCA: Butlletí Informatiu del Servei de Recerca de l'IMIM
Número: 318
23/08/2013
Projectes
Termini exhaurit
WORLDWIDE CANCER RESEARCH
El principal objectiu de l’AICR és donar suport a la recerca fonamental i translacional pel que fa a les causes, mecanismes, diagnosis, tractament i prevenció del càncer. Es podran considerar sol·licituds que proposin una combinació de recerca bàsica i clínica, tot i que no s’acceptaran propostes de naturalesa completament clínica com ara estudis, assajos clínics, assistència sanitària etc. En cas que es vulgui presentar una proposta de naturalesa clínica o semi-clínica, els sol·licitants han de contactar amb la coordinadora científica de l'AICR (helen.rippon@aicr.org.uk).).
 
Premis
Termini exhaurit
MINISTERIO DEL INTERIOR
Promoure i fomentar l'investigació multidisciplinar en matèria penitenciària.
 
Termini exhaurit
UNIVERSITAT DE VALÈNCIA
Poden optar a aquest premi les narracions escrites en valencià, castellà, anglès o francès, la temàtica de les quals es basi, descrigui, desenvolupi o inclogui, en certa manera, els avanços científics i/o tecnològics de qualsevol branca del coneixement.
 
Termini exhaurit
FUNDACIÓN LILLY
Contribuir a promoure la publicació científica en revistes biomèdiques en llengua espanyola i afavorir la seva difusió nacional i internacional mitjançant activitats de recerca, formació i divulgació.
 
Recursos Humans
Termini exhaurit
CERCA - FUNDACIÓ INSTITUCIÓ DELS CENTRES DE RECERCA DE CATALUNYA
El Programa SUMA va destinat a incentivar projectes, a implantar pels centres de recerca, que s’adrecin a aconseguir un increment de la massa crítica i la competitivitat de les seves línies de recerca, mitjançant les actuacions següents:
  • Noves integracions i fusions entre centres de recerca CERCA i/o altres estructures o institucions col·laboradores.
  • Renovació de projectes SUMA anteriorment finançats entre centres de recerca CERCA i/o altres estructures o institucions col·laboradores.
  •  
     
     
    Informació últil
     
     No hi ha novetats
     
     
    Banner-convocatories-tancament-02
    Projectes
    Termini exhaurit
    EVENS FOUNDATION
    The Evens Foundation initiates, develops and supports projects that encourage citizens and states to live together harmoniously in a peaceful Europe. It promotes respect for diversity, both individual and collective, and seeks to uphold physical, psychological and ethical integrity.
    The Evens Foundation is a public benefit foundation based in Antwerp, Belgium and with offices in Paris and Warsaw. The Evens Foundation initiates and supports sustainable projects, and awards biennial prizes, that contribute to the progress and strengthening of Europe based on cultural and social diversity.
     
    Termini exhaurit
    AA - ALZHEIMER ASSOCIATION
    The Alzheimer's Association International Research Grant Program funds investigations that advance our understanding of Alzheimer's disease, help identify new treatment strategies, provide information to improve care for people with dementia, and further our knowledge of brain health and disease prevention. Our awards support investigators at every professional stage and always include categories specifically designed to help talented young scientists establish careers in Alzheimer's research.
     
    Termini exhaurit
    CONCERN FOUNDATION
    Concern Foundation has funded well over 650 pediatric and adult cancer researchers worldwide studying many forms of cancer, primarily in the areas of immunology, immunotherapy, and the genetics of cancer. Concern specifically funds researchers who lack financial support for their first major research project and provides critically needed start-up funds for promising projects.

    Proposals must be hypothesis-driven and centered on cancer genetics, cancer cell biology, or cancer immunology. Concern will not fund clinical trials, cancer epidemiology, or behavioral studies.
     
    Termini exhaurit
    EUROPEAN FOUNDATION FOR THE STUDY OF DIABETES (EFSD)
    Recerca en col·laboració entre centres de recerca i/o investigadors europeus i xinesos en l'àrea de la diabetis i les seves complicacions, per tal d'encoratjar nous projectes amb l'objectiu d'avançar en el coneixement actual en aquest camp.
     
    Termini exhaurit
    FONDATION LEDUCQ
    Fondation Leducq is a French non-profit health research foundation, the mission of which is to improve human health through international efforts to combat cardiovascular disease.

    The Transatlantic Networks of Excellence in Cardiovascular Research Program is designed to promote collaborative research involving centers in North America and Europe in the areas of cardiovascular and neurovascular disease. The principal aims of this program are to develop international cardiovascular and neurovascular research networks that benefit from a demonstrable collaborative advantage; to advance science in the areas of cardiovascular and neurovascular disease; to apply the knowledge gained through research to promote the development of technology and therapeutics to improve human health; and to support the career development of young investigators in cardiovascular and neurovascular disease.

    Each network is built around a transatlantic research alliance involving two network coordinators.
     
    Termini exhaurit
    ROCHE FARMA S.A.
    Finançar el millor projecte de recerca en el camp de l’oncologia mèdica translacional amb aplicació en la pràctica clínica
     
    Borses de viatge
    Termini exhaurit
    CANON FOUNDATION IN EUROPE
    Promoure la cultura, la ciència i el coneixement entre Europa i Japó, mitjançant el finançament d'estades de recerca per a joves investigadors europeus de qualsevol disciplina, en centres del Japó i viceversa.
     
    Termini exhaurit
    AECC - ASOCIACIÓN ESPAÑOLA CONTRA EL CANCER
    Els programes estan destinats a professionals i investigadors d’àrees relacionades amb l’oncologia, que pugin acreditar un mínim de 5 anys d’experiència i que estiguin interessats en un període de formació oncològica d'un mínim de 3 mesos i un màxim de 12 en un centre nacional o estranger.
     
    Premis
    Termini exhaurit
    DIFUSIÓN AVANCES DE ENFERMERÍA S.L.
     
    Termini exhaurit
    UNIVERSITAT DE VALÈNCIA
    Poden optar a aquest premi les narracions escrites en valencià, castellà, anglès o francès, la temàtica de les quals es basi, descrigui, desenvolupi o inclogui, en certa manera, els avanços científics i/o tecnològics de qualsevol branca del coneixement.
     
    Termini exhaurit
    HOSP. UNIV. VALDECILLA - HOSPITAL UNIVERSITARIO MARQUES DE VALDECILLA
    Fomentar la participació dels professionals d'infermeria en l'elaboració i desenvolupament de projectes d'investigació que versen sobre la pràctica infermera, en qualsevol de les seves vessants: assistencial, docent o de gestió.
     
    Termini exhaurit
    UNIVERSITAT DE VALÈNCIA / AJUNTAMENT D'ALZIRA
    Estimular la creació i difusió d'obres que posin a l'abast del públic en general, i dels estudiants preuniversitaris en particular, els avenços científics i tecnològics i també la divulgació d'aspectes interessants de les diferents branques del saber.
     
    Termini exhaurit
    SOCIETAT CATALANA DE CIRURGIA
     
    Termini exhaurit
    COL.LEGI OFICIAL DE METGES DE BARCELONA
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓ SANTIAGO DEXEUS
    PREMI concedit a la persona, persones, equip de treball o institució amb una trajectòria professional o línia de recerca continuada la qual representi una contribució rellevant en el camp de les Ciències de la Salut, especialment referides a la dona i particularment en l'àmbit de l'Obstetrícia, la Ginecologia i la Medicina de la Reproducció. Àmbit Internacional.
     
    Termini exhaurit
    Grete Lundbeck European Brain Research Foundation
    The Brain Prize has been established by a private Danish foundation, the Grete Lundbeck European Brain Research Foundation. The Prize recognizes highly original and influential advances in research on the nervous system. It is intended to raise the visibility of European neuroscience and to be a stimulus to this important field of research.
     
    Termini exhaurit
    FCRi - FUNDACIÓ CATALANA PER A LA RECERCA I LA INNOVACIÓ
    Fomentar el reconeixement social de la ciència i molt particularment divulgar entre la societat catalana l’activitat científica dels investigadors i investigadores vinculats al nostre país.
     
    Termini exhaurit
    MUTUAL MÈDICA
    Premiar un treball de recerca mèdica publicat durant l'any 2012 en una revista nacional o estrangera, amb un factor d'impacte igual o superior a 3 i que tingui una aplicació en la pràctica mèdica.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓ CATALANA PER LA RECERCA
    Divulgar idees, teories o pensaments de qualsevol de les branques del saber més enllà de l'especialitat acadèmica on sovint la ciència es veu reclosa. En aquest sentit, es pretén democratitzar el coneixement sense per això perdre el rigor i l'honestedat intel·lectual.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIO AGRUPACIO MUTUA
    Premiar un projecte de recerca de base científica sobre prevenció, diagnòstic i tractament de les malalties i accidents en l'àmbit de la infància.
     
    Recursos Humans
    Termini exhaurit
    AGAUR - AGENCIA DE GESTIO AJUTS UNIVERSITARIS DE RECERCA
    La convocatòria Beatriu de Pinós comprèn l'etapa postdoctoral, que s'emmarca dins de la formació de personal investigador. Aquest programa recull la possibilitat i vol facilitar la integració de l'investigador en diferents tipus d'entitats.
  • Modalitat A ofereix la possibilitat d'ampliar la formació a l'estranger.
  • Modalitat B ofereix ajuts a entitats per a projectes de R+D en els quals es fomenti la contractació de personal investigador al sector públic, ja siguin universitats, centres de recerca o organismes de les administracions públiques, preferentment locals o les seves entitats dependents.
  •  
    Termini exhaurit
    COST (COOPERACIÓ EUROPEA EN L'ÀMBIT DE LA RECERCA CIENTIFICA I TÈCNICA)
    COST dóna suport a activitats en xarxa com reunions, conferències, intercanvis científics de curta durada i activitats de promoció. Es convida a presentar propostes que contribueixin al desenvolupament científic, tecnològic, econòmic, cultural o social a Europa. Acull amb especial interès les propostes que tinguin un paper precursor respecte d'altres programes europeus i/o estiguin posades en marxa per investigadors novells.
     
    Termini exhaurit
    EUROPEAN MOLECULAR BIOLOGY LABORATORY (EMBL)
    The EIPOD programme underlines EMBL’s strong commitment to promoting interdisciplinary research. The institution has a long-standing tradition of scientific excellence that builds on highly interactive research between the group leaders of different research units. EIPOD projects capitalise on synergies emerging at the borders of overlapping yet separate scientific fields, and involve transferring techniques to a novel context. The programme is open to all nationalities and offers about 20 positions annually.

    EIPODs will join the EMBL Postdoctoral Programme with its broad range of advanced training and career development opportunities.
     
    Termini exhaurit
    FEHH - FUNDACION ESPAÑOLA DE HEMATOLOGIA Y HEMOTERAPIA
    Les beques van dirigides a socis numeraris de la Societat Espanyola d'Hematologia i Hemoteràpia que vulguin fer un projecte de recerca en un centre espanyol, en l'àmbit de les àrees que conformen l'especialitat d'Hematologia i Hemoteràpia.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓ ACADÈMIA DE CIÈNCIES MÈDIQUES I DE LA SALUT DE CATALUNYA I BALEARS
    La beca "Agustí Pumarola" es constitueïx com una ajuda als professionals interessats en la Microbiología Clínica i en les Malalties Infeccioses, que vulguin realitzar un projecte d'investigació pre-doctoral en un centre espanyol.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓ SANTIAGO DEXEUS
    Convocatòria nacional de cinc BEQUES D'INVESTIGACIÓ en els camps de:
  • Ginecologia general
  • Medicina materno fetal
  • Ginecologia oncològica
  • Medicina de la reproducció
  • Investigació bàsica en l'àmbit de l'obstetrícia i la ginecologia.
  •  
    Termini exhaurit
    MUTUAL MÈDICA
    Beca per a un treball de recerca destinada a aquells metges residents d'últim any o que hagin completat el període de residència els darrers dos anys.
     
    Termini exhaurit
    COMISSIÓ EUROPEA
    Millorar considerablement les perspectives d'integració permanent d'aquells investigadors als quals se'ls ha ofert una posició estable d'investigació a Europa després d'un període de mobilitat en un país diferent del país en el qual l'investigador ha estat actiu en els últims anys.
     
     
     
     
    Articles
     
     
     No hi ha articles
     
    Tel: 93 316 04 00
    Doctor Aiguader, 88
    08003 Barcelona
    Seguiu-nos a:
    Twitter
    Youtube
    En compliment de la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, aquest correu li hem enviat a partir de les dades de contacte que vostè ens ha facilitat. Si vostè no desitja rebre més comunicats, pot donar-se de baixa dirigint-se per escrit al Servei de Recursos Humans-IMIM (RRHHconfidencialitat@imim.es) tot indicant la paraula “baixa base de dades” a l’assumpte.
    Li recordem que podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se per escrit al Servei de Recursos Humans-IMIM (RRHHconfidencialitat@imim.es).