INFORECERCA: Butlletí Informatiu del Servei de Recerca de l'IMIM
Número: 591
11/01/2019
Projectes
Termini exhaurit
COMISSIÓ EUROPEA
The EU Joint Programme on Neurodegenerative Disease Research (JPND) was established in order to better coordinate research efforts across countries and disciplines to more rapidly find causes, develop cures and identify better ways to care for people with neurodegenerative disease. The JPND Research Strategy, published in 2012, identified research priorities and provided a framework for future investment.
 
Termini exhaurit
COMISSIÓ EUROPEA
ERA PerMed is an ERA-Net Cofund, supported by 32 partners of 23 countries and cofunded by the European Commission. It aims to align national research strategies and funding activities, promote excellence, reinforce the competitiveness of European players in PM, and enhance the European collaboration with non-EU countries.
 
Termini exhaurit
ASSOCIACIÓ PER LA RECERCA ONCOLÒGICA (APRO)
Aquesta convocatòria està dirigida a finançar un projecte d'investigació liderat per un oncòleg mèdic amb interès en l'estudi de Immunoteràpia en tumors genitourinaris i ginecològics.
 
Termini exhaurit
FUNDACIÓN SOCIEDAD ESPAÑOLA DE ENDOCRINOLOGÍA PEDIÁTRICA
Promoure i incentivar projectes de recerca clínica a l'àrea de la Endocrinologia Pediàtrica. Els estudis es desenvoluparan a Espanya i seran multicèntrics col·laboratius. El projecte pot estar ja en curs o pendent d'iniciar-se en l'any de la convocatòria.
 
Termini exhaurit
FJL - FONDATION JEROME LEJEUNE
The main target of the Fondation Jerome Lejeune, a non profit foundation, is research into genetic diseases with intellectual disability.
 
Borses de viatge
Termini exhaurit
DAAD - DEUTSCHER AKADEMISCHER AUSTAUSCH DIENST
 
Termini exhaurit
DAAD - DEUTSCHER AKADEMISCHER AUSTAUSCH DIENST
 
Termini exhaurit
FUNDACIÓN RAFAEL DEL PINO
Té com a objectiu contribuir a la formació dels dirigents espanyols i al foment de l'esperit i l'activitat emprenedora a Espanya. Amb aquestes finalitats, la FUNDACIÓ convoca un conjunt de beques per a graduats, llicenciats i titulats superiors espanyols destinats a l'ampliació dels seus estudis amb dedicació a temps complet (que inclou la possibilitat d'exercir la docència), en Universitats i Centres de recerca de primer nivell en el món.
El nivell dels estudis a cursar és de: màster o doctorat. També s'admetran, en funció de l'interès del tema, de la vàlua del candidat i de la qualitat del centre de destinació, els projectes d'investigació científica, encara que no condueixin a les esmentades titulacions. El nombre de beques previst per a aquesta convocatòria és d'un màxim de 10 beques, el gaudi dels s'iniciarà durant el curs 2019-2020.
 
Premis
Termini exhaurit
FUNDACION URIACH
Premi anual d'àmbit internacional, el qual serà adjudicat al millor treball que, segons el parer d'un jurat designat a l'efecte, tracti d'un tema sobre Història i Ciències de la Salut.
 
Recursos Humans
Termini exhaurit
FUNDACIÓN SOCIEDAD ESPAÑOLA DE ENDOCRINOLOGÍA PEDIÁTRICA
L'objectiu de la beca és donar suport al desenvolupament d'un projecte d'investigació bàsica a un centre de reconegut prestigi en matèries relacionades amb l'Endocrinologia Pediàtrica.
 
Termini exhaurit
FUNDACIÓN SOCIEDAD ESPAÑOLA DE ENDOCRINOLOGÍA PEDIÁTRICA
L'objectiu de la beca és donar suport al desenvolupament d'un projecte d'investigació clínica, amb la realització d'una estada formativa a un centre de reconegut prestigi en l'àrea de la Endocrinologia Pediàtrica o en altres àrees d'interès i relació amb aquesta àrea, vinculades a la pràctica clínica.
 
 
 
Informació últil
 
 No hi ha novetats
 
 
Banner-convocatories-tancament-02
Projectes
Termini exhaurit
COMISSIÓ EUROPEA
The ERA-Net E-Rare has successfully implemented ten Joint Transnational Calls for rare disease research projects since 2006. This effort is now continued in the frame of the European Joint Programme on Rare Diseases (EJP RD) that has been established to further help in coordinating the research efforts of European, Associated and non-European countries in the field of rare diseases and implement the objectives of the International Rare Disease Research Consortium (IRDiRC).

 
Termini exhaurit
COMISSIÓ EUROPEA
The EuroNanoMed ERA-NET serves as a platform for European funding agencies and ministries, to develop joint activities and programmes in order to coordinate high quality research in Nanomedicine across national borders.
The aims of the call are:
  • To support translational research projects that combine innovative approaches in the field of Nanomedicine and;
  • To encourage and enable transnational collaboration between public and private research groups from academia, clinical/public health research or research teams from industrial enterprises (all size). The participation of Medical Doctors and SMEs will be strongly encouraged.
  •  
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓ ACADÈMIA DE CIÈNCIES MÈDIQUES I DE LA SALUT DE CATALUNYA I BALEARS
    Aquesta beca està destinada a premiar un projecte de recerca bàsica dins del camp de les ciències de la salut. Serà imprescindible que els projectes contemplin la contractació d'un becari de grau universitari.
    Seran valorats positivament aquells projectes que potenciïn treballs transversals i multidisciplinaris, que agrupin diferents especialitats i/o siguin de base poblacional.
     
    Termini exhaurit
    AECC - ASOCIACIÓN ESPAÑOLA CONTRA EL CANCER
    La finalitat de la present convocatòria és donar suport a grups emergents per consolidar les seves línies de recerca mitjançant la concessió d'ajudes financeres per part de la Fundació científica AECC a projectes de recerca de qualitat en càncer amb clara orientació translacional que es realitzin en la seva totalitat a Espanya.
    Es consideren grups emergents fins a 5 anys després d'haver iniciat una línia d'investigació independent acreditat pel seu lideratge, producció científica i / o projectes finançats. El període de 5 anys es comptabilitzarà fins al moment d'adjudicació del projecte (juny 2019).
     
    Termini exhaurit
    AECC - ASOCIACIÓN ESPAÑOLA CONTRA EL CANCER
    La finalitat de la present convocatòria és la concessió d'ajudes financeres per part de la Fundació Científica AECC a projectes de recerca de qualitat en càncer amb clara orientació translacional, que es desenvolupin sota la supervisió d'un investigador principal i que es realitzin en la seva totalitat a Espanya i han de ser projectes estratègics per a l'AECC i els pacients.
     
    Termini exhaurit
    AECC - ASOCIACIÓN ESPAÑOLA CONTRA EL CANCER
    La finalitat de la convocatòria és la concessió d'ajudes financeres per part de la Fundació Científica AECC a projectes de recerca en càncer des de la investigació translacional a la pràctica clínica desenvolupades per grups coordinats multidisciplinaris.
    L'AECC ofereix finançament a grups coordinats estables de recerca translacional, mitjançant la formalització d'un conveni amb els hospitals o centres on es vagin a dur a terme les investigacions.
     
    Termini exhaurit
    COMISSIÓ EUROPEA
    ERC Consolidator Grants are designed to support excellent Principal Investigators at the career stage at which they may still be consolidating their own independent research team or programme. This action is open to researchers of any nationality who intend to conduct their research activity in any Member State or Associated Country. Applicant Principal Investigators must demonstrate the ground breaking nature, ambition and feasibility of their scientific proposal.
     
    Termini exhaurit
    LABORATORIOS GRIFOLS S.A.
    The SPIN program is particularly interested in innovative ideas in the field of immunoglobulin research in neurology as well as novel immunoglobulin therapies for neurological conditions.

    The SPIN Award aims to:
  • Develop novel concepts in immunoglobulin research in neurology
  • Encourage discovery of beneficial immunoglobulin applications in neurological disorders
  • Promote research of novel therapeutic options for patients with neurological conditions

    Proposals may include, but are not limited to:
  • Efficacy
  • Mechanism of action
  • Safety and tolerability
  • Quality of life
  • Pharmacoeconomics

  •  
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓN DE INVESTIGACIÓN ONCOLÓGICA (FERO)
    Amb l'objectiu de promoure la investigació oncològica a Espanya. La finalitat d'aquest ajut, és donar suport als millors investigadors en el camp del càncer de mama i promoure la ràpida transmissió dels avenços científics en aquest camp als pacients. Per a això, es reconeix un projecte científic presentat per professionals consolidats en el camp del càncer de mama que treballin en institucions espanyoles involucrades en aquest tipus d'investigació
    L'acte de lliurament de l'ajut tindrà lloc al 20 de maig de 2019 a Barcelona.
    El premiat haurà d'estar present en la cerimònia de lliurament de la beca.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓN DE INVESTIGACIÓN ONCOLÓGICA (FERO)
    La finalitat de la beca, que el 2019 celebra el seu 10è aniversari, és completar la formació de joves investigadors en el camp de l'Oncologia i promoure la ràpida transmissió dels avenços científics en aquest camp als pacients. Per això, es reconeix un projecte científic presentat per professionals novells que treballin en institucions espanyoles involucrades en aquest tipus d'investigació.
    L'acte de lliurament de la 16a edició de la Beca FERO tindrà lloc al 20 de maig de 2019 a Barcelona.
    El premiat haurà d'estar present en la cerimònia de lliurament de la beca.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓN UNOENTRECIENMIL
    Es concedirà un projecte de recerca sobre leucèmia infantil, que es desenvoluparà sota la supervisió d'un investigador principal (IP) a una institució espanyola.
     
    Termini exhaurit
    LEUKEMIA RESEARCH FOUNDATION
    The Leukemia Research Foundation is dedicated to conquering all blood cancers by funding research into their causes and cures, and enriching the quality of life of those touched by these diseases.
    The Leukemia Research Foundation exclusively funds New Investigator grants only.
     
    Termini exhaurit
    SEEIUC - SOCIEDAD ESPAÑOLA DE ENFERMERIA INTENSIVA Y UNIDADES CORONARIAS
    Són objecte d'aquesta convocatòria aquells projectes relacionats amb investigació en intervencions infermeres al pacient crític adult i pediàtric (unitats de cures intensius, semicrítics, emergències i urgències, també en l'àmbit extrahospitalari).
     
    Termini exhaurit
    EUROPEAN FOUNDATION FOR THE STUDY OF DIABETES (EFSD)
    The European Foundation for the Study of Diabetes (EFSD) was created by the European Association for the Study of Diabetes (EASD) to provide funding initiatives in all areas of diabetes research. The aims of EFSD are to encourage and support research in the field of diabetes, to rapidly diffuse acquired knowledge and to facilitate its application.

    Novo Nordisk is a global healthcare company with 90 years of innovation and leadership in diabetes care. The company also has leading positions within haemophilia care, growth hormone therapy and hormone replacement therapy. Headquartered in Denmark, Novo Nordisk employs approximately 35,000 employees in 75 countries, and markets its products in more than 180 countries.
     
    Termini exhaurit
    ALLIANCE FOR LUPUS RESEARCH
    The Alliance for Lupus Research (ALR) is an independent, voluntary health agency formed to provide a concentrated effort for the prevention, treatment and cure of systemic lupus erythematosus (lupus or SLE).
    Provides early stage support for highly innovative approaches to major challenges in lupus research. Special emphasis is placed on lupus studies exploring fundamental mechanisms, novel targets and pathways, novel technologies, and interdisciplinary approaches. Early-career investigators are encouraged to apply through this mechanism.
     
    Termini exhaurit
    ALLIANCE FOR LUPUS RESEARCH
    The Alliance for Lupus Research (ALR) is an independent, voluntary health agency formed to provide a concentrated effort for the prevention, treatment and cure of systemic lupus erythematosus (lupus or SLE).
    The purpose of the ALR Target Identification in Lupus (TIL) grants program is to support highly meritorious research focused on the identification and scientific and/or clinical investigation of molecular pathways and therapeutic targets that will lead to new therapies or improved management for patients with lupus.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓ ACADÈMIA DE CIÈNCIES MÈDIQUES I DE LA SALUT DE CATALUNYA I BALEARS
    Aquesta beca està destinada a premiar un projecte de recerca clínica dins del camp de les ciències de la salut. Serà imprescindible que els projectes contemplin la contractació d'un becari de grau universitari.
    Seran valorats positivament aquells projectes que potenciïn treballs transversals i multidisciplinaris, que agrupin diferents especialitats i/o siguin de base poblacional (englobant assistència primària i hospitalària).
     
    Termini exhaurit
    DEMENTIA CONSORTIUM
    Novel dementia targets and target validation work conducted by academics will be partnered with the drug discovery expertise of the Dementia Consortium. We provide full funding for projects along with access to expert in vitro biology knowledge, high-throughput screening, chemical and fragment libraries, medicinal chemistry and antibody engineering teams. Grant holders have regular project review meetings with members of the Dementia Consortium to help progress successful projects from early research findings through to target validation and drug discovery. Promising targets are moved towards the clinic through the successful licence of these projects to industrial partners with the ultimate aim of bringing benefit to patients.
     
    Termini exhaurit
    FRAXA RESEARCH FOUNDATION
    FRAXA is a nonprofit, tax-exempt organization based the US. Solely committed to finding a cure for fragile X, FRAXA has funded more than $25 million in biomedical research, yielding discoveries that are changing the lives of families coping with fragile X. FRAXA is one of the most efficient and effective charities in the world, with management and general expenses under 4 percent and research expenditures at 86 percent.
     
    Termini exhaurit
    Sarcoma Foundation of America
     
    Altres
    Termini exhaurit
    EFIS - EUROPEAN FEDERATION OF IMMUNOLOGICAL SOCIETIES
    EFIS and the European Journal of Immunology (EJI) are proud to offer financial support for immunology-themed meetings, workshops and schools that are organized in Europe and are international in nature.

    Specifically, through its support, EFIS aims to enhance interaction between young scientists and established immunologists, providing funding to be used as travel bursaries to award to eligible and deserving junior researchers who, in many cases, would be unable to attend quality immunology-themed events without such support.
     
    Borses de viatge
    Termini exhaurit
    MINISTERIO DE CIENCIA, INNOVACIÓN Y UNIVERSIDADES
    Afavorir i incentivar la mobilitat de joves doctors per a la realització d'estades de mobilitat a l'estranger, encaminades a l'actualització de coneixements, aprenentatge de noves tècniques i mètodes per a la docència o la investigació; així com a l'establiment de nous vincles acadèmics, o a l'enfortiment dels ja existents, entre docents i investigadors i entre institucions.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓN RAFAEL DEL PINO
    Té com a objectiu contribuir a la formació dels dirigents espanyols i al foment de l'esperit i l'activitat emprenedora a Espanya. Amb aquestes finalitats, la FUNDACIÓ convoca un conjunt de beques per a graduats, llicenciats i titulats superiors espanyols destinats a l'ampliació dels seus estudis amb dedicació a temps complet (que inclou la possibilitat d'exercir la docència), en Universitats i Centres de recerca de primer nivell en el món.
    El nivell dels estudis a cursar és de: màster o doctorat. També s'admetran, en funció de l'interès del tema, de la vàlua del candidat i de la qualitat del centre de destinació, els projectes d'investigació científica, encara que no condueixin a les esmentades titulacions. El nombre de beques previst per a aquesta convocatòria és d'un màxim de 10 beques, el gaudi dels s'iniciarà durant el curs 2019-2020.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓN ESPAÑOLA DE PSIQUIATRIA Y SALUD MENTAL
    La Fundació Espanyola de Psiquiatria i Salut Mental convoca beques per a la rotació a l'estranger de residents de Psiquiatria del programa MIR.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIO LA CAIXA
    L'Obra Social "la Caixa" convoca 75 beques per a cursar estudis de postgrau en universitats o centres d'ensenyament superior de països de l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES), tret d'Espanya.
    Els estudis són de màster o doctorat. També s'admeten, en funció de l'interès del tema i la vàlua del candidat, projectes predoctorals de recerca científica i tècnica.
    La convocatòria comprèn totes les àrees del coneixement i s’adreça a totes les persones que estiguin en disposició de cursar estudis de postgrau.
    Els becaris han de començar el programa d’estudis al país de destinació el setembre o l’octubre del curs 2019-2020, llevat que el programa per al qual hagin obtingut la beca únicament s’imparteixi en un altre període del curs acadèmic.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓ ACADÈMIA DE CIÈNCIES MÈDIQUES I DE LA SALUT DE CATALUNYA I BALEARS
    Aquestes beques (2) estan destinades a premiar la participació d'una estada clínica i una estada de recerca a l’estranger de joves professionals de l’àmbit de les ciències de la salut.
    Per promoure la pràctica clínica i de recerca entre els joves professionals de Ciències de la Salut, donar l’oportunitat de conèixer diferents sistemes sanitaris i mètodes de pràctica clínica i de recerca a l’estranger, i alhora donar a conèixer també el nostre sistema sanitari i la nostra pràctica clínica i de recerca a nivell internacional. I així donar reconeixement a la formació realitzada pels joves professionals a l’estranger.
     
    Termini exhaurit
    SOCIEDAD ESPAÑOLA DE GLAUCOMA
     
    Termini exhaurit
    B.I.F. - BOEHRINGER INGELHEIM ESPAÑA SA
    For junior researchers pursuing experimental projects in basic biomedical research and wish to pursue a short-term research stay or attend a practical course of up to 3 months.
    Purpose:
  • to learn clearly-defined methods useful for your ongoing research and the work of your research group at home by visiting another laboratory, or by attending research-orientated courses including practical training (the practical part has to cover at least 50% of the course);
  • to enable graduates from abroad and their potential PhD supervisors to evaluate the scientific and personal prerequisites before embarking on a PhD thesis. To this end, the graduate student shall pursue a short project in his/her potential PhD supervisor’s laboratory for at least 4 weeks.
  •  
    Premis
    Termini exhaurit
    MSCBS - MINISTERIO DE SANIDAD
    La present Resolució té per objecte convocar la concessió de les cinc modalitats dels Premis "Pla Nacional de Resistència als Antibiòtics", edició II, corresponents a l'any 2018:
    a) Premi PRAN a la millor iniciativa en vigilància i control del consum d'antibiòtics i de les seves resistències.
    b) Premi PRAN a la millor iniciativa de recerca de la resistència als antibiòtics.
    e) Premi PRAN a la millor publicació científ ica sobre resistència als antibiòtics.
    d) Premi PRAN a la millor iniciativa de formació i informació als professionals sanitaris sobre la resistència als antibiòtics.
    e) Premi PRAN a la millor iniciativa de comunicació i sensibilització de la població sobre la resistència als antibiòtics.
     
    Termini exhaurit
    FECYT - FUNDACION ESPAÑOLA PARA LA CIENCIA Y LA TECNOLOGIA
    El foment de la cultura i l'educació científica resulta fonamental en la societat actual, no només per al foment de les vocacions en l'àrea de les ciències sinó també com a competència fonamental per a tota la societat.
    FOTCIENCIA és una iniciativa organitzada per la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) i el Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) l'objectiu és acostar la ciència als ciutadans mitjançant una visió artística i estètica suggerida a través de fotografies científiques, que són exposades juntament amb una descripció o comentari escrit del fet científic que il·lustren. És també objectiu d'aquesta iniciativa promoure entre la comunitat científica la importància de divulgar la seva feina al conjunt de la societat.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓN LILLY
    La FUNDACIÓ LILLY convoca els Premis Fundació Lilly d'Investigació Biomèdica Preclínica i Clínica 2019, per a investigadors que hagin contribuït de forma significativa al desenvolupament de la Biomedicina i les Ciències de la Salut a Espanya, i mantinguin una activitat de reconegut nivell científic.
    L'objectiu és fomentar la Investigació Biomèdica d'alta qualitat, de caràcter preclínic i clínic, mitjançant la concessió de Premis que reconeguin i donin suport a trajectòries científiques d'excel·lència.
     
    Termini exhaurit
    DKV SEGUROS MÉDICO
    La convocatòria persegueix premiar aquelles iniciatives ja realitzades o en curs que tinguin un fort component social i / o mediambiental en el sector sociosanitari i en la qual estiguin implicats de manera directa professionals del sector sanitari.
     
    Termini exhaurit
    UNIVERSIDAD DE ALCALÁ DE HENARES
    La "Càtedra Celgene d'Innovació en Salut" pretén transmetre a través de l'entorn docent el valor real de la innovació no només en funció de criteris econòmics, sinó atenent també al seu impacte social i la gravetat de la patologia a tractar, organitzant i desenvolupant activitats acadèmiques i científiques que despertin l'interès general i potenciïn al seu torn el desenvolupament de projectes d'investigació.
    La "Càtedra Celgene d'Innovació en Salut "llança la seva tercera convocatòria de premis per identificar i difondre els millors projectes d'innovació en l'àmbit sanitari nacional que demostrin un valor afegit a la qualitat de vida dels pacients i / o en l'eficiència del sistema sanitari en diferents àmbits:
  • Oncologia (Càncer de Mama i Càncer de Pàncrees)
  • Hematologia (Mieloma Múltiple, Síndromes mielodisplàstiques i Leucèmia mieloide aguda)
  • Dermatologia (Psoriasi)
  • Reumatologia (Artritis Psoriàsica)
  • Gestió Sanitària
  • Farmàcia Hospitalària
  • Pacients (Oncologia, Hematologia, Dermatologia i Reumatologia)
  •  
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓ ACADÈMIA DE CIÈNCIES MÈDIQUES I DE LA SALUT DE CATALUNYA I BALEARS
    Premiar un projecte sobre millora de qualitat dels serveis sanitaris en atenció primària que ja s’hagi aplicat i del qual es puguin avaluar els resultats.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓ ACADÈMIA DE CIÈNCIES MÈDIQUES I DE LA SALUT DE CATALUNYA I BALEARS
    Aquest premi està destinat a premiar l’activitat que, en pro de la promoció de la salut, hagi desenvolupat una entitat cívica sense ànim de lucre.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓ ACADÈMIA DE CIÈNCIES MÈDIQUES I DE LA SALUT DE CATALUNYA I BALEARS
    Aquest premi està destinat a premiar l’article, treball literari, programa radiofònic o televisiu, vídeo, pel·lícula, gravació o qualsevol altre mitjà de difusió realitzat en llengua catalana i difós pels mitjans de comunicació de l’àmbit d’actuació de l’Acadèmia, l’any 2018 que, per la importància sanitària del tema i per l’ interès del seu tractament, sobresurti en el camp de la divulgació i l’educació sanitàries.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓ ACADÈMIA DE CIÈNCIES MÈDIQUES I DE LA SALUT DE CATALUNYA I BALEARS
    Aquest premi està destinat a premiar la trajectòria de recerca (individual o per grups de recerca), dins l’àmbit de les ciències de la salut, que en els últims cinc anys, hagi donat com a fruit una o més publicacions científiques d’arreu del món, almenys una de les quals durant l’any 2018, realitzada a Catalunya, les Balears, València o Andorra, que hom consideri que posseeix les millors qualitats.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓ ACADÈMIA DE CIÈNCIES MÈDIQUES I DE LA SALUT DE CATALUNYA I BALEARS
    Aquest premi està destinat a reconèixer i divulgar les aportacions que han conduït a un creixement de la professió, ja sigui en activitats d'especial relleu o en el conjunt de la trajectòria professional, d’una/un infermera/er catalana/là o vinculada/at als països catalans.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓ ACADÈMIA DE CIÈNCIES MÈDIQUES I DE LA SALUT DE CATALUNYA I BALEARS
    Està destinat a premiar i fer pública la trajectòria professional i humana d'un metge o un altre professional de les ciències de la salut, vinculat a països de parla catalana.
     
    Termini exhaurit
    Fundación Ángel Muriel
    Fomentar l'interès investigador en el col·lectiu mèdic i estimular el desenvolupament de treballs en l'àmbit oncològic.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓN DEXEUS MUJER
    PREMI concedit a la persona/es, equip de treball o institució amb una trajectòria professional o línia de recerca continuada la qual representi una contribució rellevant en el camp de les Ciències de la Salut, especialment referides a la dona i particularment en l'àmbit de l'Obstetrícia, la Ginecologia i la Medicina de la Reproducció. Àmbit Internacional.
     
    Recursos Humans
    Termini exhaurit
    MINISTERIO DE CIENCIA, INNOVACIÓN Y UNIVERSIDADES
    Les ajudes tenen com a objectiu fomentar la contractació laboral de joves doctors per un període de tres anys a fi de què afermin les capacitats adquirides durant una primera etapa de formació posdoctoral.
     
    Termini exhaurit
    MINISTERIO DE CIENCIA, INNOVACIÓN Y UNIVERSIDADES
    Contractació laboral de joves doctors per a completar la seva formació investigadora postdoctoral en centres de R+D espanyols diferents d'aquells on han realitzat la seva formació predoctoral
     
    Termini exhaurit
    EMBO - THE EUROPEAN MOLECULAR BIOLOGY ORGANIZATION
    The EMBO Long-Term Fellowships support post-doctoral research visits to laboratories throughout Europe and the world. International exchange is a key feature in the application process.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓN SOCIEDAD ESPAÑOLA DE ENDOCRINOLOGÍA PEDIÁTRICA
    L'objectiu de la beca és donar suport al desenvolupament d'un projecte d'investigació bàsica a un centre de reconegut prestigi en matèries relacionades amb l'Endocrinologia Pediàtrica.
     
    Termini exhaurit
    SOCIEDAD ESPAÑOLA DE NUTRICIÓN PARENTERAL Y ENTERAL
     
    Termini exhaurit
    EUROPEAN FOUNDATION FOR THE STUDY OF DIABETES (EFSD)
    The objective of the EFSD/Lilly Young Investigator Research Awards is to encourage innovative research in the fields of diabetes and its complications, and to promote excellence in medical education. Applicants should have demonstrated their ability in the field of diabetes research.
     
    Termini exhaurit
    EUROPEAN FOUNDATION FOR THE STUDY OF DIABETES (EFSD)
    The European Foundation for the Study of Diabetes (EFSD) was created by the European Association for the Study of Diabetes (EASD) to provide funding initiatives in all areas of diabetes research. The aims of EFSD are to encourage and support research in the field of diabetes, to rapidly diffuse acquired knowledge and to facilitate its application.

    Novo Nordisk is a global healthcare company with 90 years of innovation and leadership in diabetes care. The company also has leading positions within haemophilia care, growth hormone therapy and hormone replacement therapy. Headquartered in Denmark, Novo Nordisk employs approximately 35,000 employees in 75 countries, and markets its products in more than 180 countries.
     
    Termini exhaurit
    A.M.A. AGRUPACIÓ MUTUAL ASSEGURADORA
    Els ajuts es concedeixen per sorteig entre tots els inscrits per finançar els cursos de preparació a les respectives especialitats d'interns residents.
     
    Termini exhaurit
    EUROPEAN SOCIETY OF CARDIOLOGY
    The European Society of Cardiology (ESC) represents over 85 000 cardiology professionals, principally from across Europe and the Mediterranean basin, but also from the rest of the world.
     
    Termini exhaurit
    ECTRIMS - EUROPEAN COMMITTEE FOR TREATMENT AND RESEARCH IN MULTIPLE SCLEROSIS
    The European Committee for Treatment and Research in Multiple Sclerosis (ECTRIMS) is Europe’s and the world’s largest professional organisation dedicated to the understanding and treatment of Multiple Sclerosis (MS). ECTRIMS is an independent representative European-wide organisation whose mission is to facilitate communication, create synergies, and promote and enhance research and learning among professionals for the ultimate benefit of people affected by MS.

    MAGNIMS (Magnetic Resonance Imaging in MS) is a European network of academics that share a common interest in the study of multiple sclerosis using magnetic resonance imaging techniques.
     
    Termini exhaurit
    B.I.F. - BOEHRINGER INGELHEIM ESPAÑA SA
    Promoure la recerca bàsica en Biomedicina mitjançant el suport integral als millors futurs científics durant els seus estudis de doctorat.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓN DEXEUS MUJER
    Cinc beques adreçades a investigadors joves, llicenciats i titulats superiors en ciències de la salut per a la realització dels seus projectes de recerca en els 5 camps, en una institució espanyola de reconegut prestigi.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓN DEXEUS MUJER
    Convocatòria nacional de cinc beques d'investigació en els camps de:
  • Ginecologia general
  • Medicina materno fetal
  • Ginecologia oncològica
  • Medicina de la reproducció
  • Investigació bàsica en l'àmbit de l'obstetrícia i la ginecologia.
  •  
     
     
     
    Articles
     
    Alonso-Gómez AM*, Tojal L, Fortuny E, Goicolea L, Aboitiz A, Portillo MP, Toledo E, Schröder H, Salas-Salvadó J, Arós F. Diastolic dysfunction and exercise capacity in patients with metabolic syndrome and overweight/obesity. Int J Cardiol Heart Vasc 2018; 22: 67-72.
     
    Díaz VM*. USP27X, a new player on EMT and fibroblast activation. Oncotarget 2018; 9(95): 36724-36725.
     
    Llovet LP, Horta D, Eliz MG, Berenguer M, Fábrega E, Sáez-Royuela F, García-Retortillo M, Torrijos YS, Romero-Gómez M, Fernández C, Domínguez EG, Parés A, Londoño MC*. Pregnancy and Autoimmune Hepatitis: Presentation and Outcomes. Clin Gastroenterol Hepatol 2019; 17(13): 2819-2821.
     
    Lobato-Berezo A*, Vidal A, Pujol RM. Image Gallery: Red coral vascular pattern as a new dermoscopic clue for clear cell acanthoma. Br J Dermatol 2019; 180(1): e4.
     
    Giménez-Arnau AM*. Omalizumab: living up to PROMises. Br J Dermatol 2019; 180(1): 12-13.
     
    Muñoz X*, Barreiro E, Bustamante V, Lopez-Campos JL, González-Barcala FJ, Cruz MJ. Diesel exhausts particles: Their role in increasing the incidence of asthma. Reviewing the evidence of a causal link. Sci Total Environ 2019; 652: 1129-1138.
     
    Hernáez A*, Sanllorente A, Castañer O, Martínez González M.A, Ros E, Pintó Sala X, Estruch Riba R, Salas Salvadó J, Corella D, Alonso-Gómez ÁM, Serra Majem L, Fiol M, Lapetra J, Gómez Gracia E, de la Torre R, Lamuela Raventós R.M, Fitó Colomer M*. Increased Consumption of Virgin Olive Oil, Nuts, Legumes, Whole Grains, and Fish Promotes HDL Functions in Humans. Mol Nutr Food Res 2019; 63(6): e1800847.
     
    Maggiore U, Abramowicz D, Budde K, Crespo M, Mariat C, Oberbauer R, Pascual J, Peruzzi L, Schwartz Sorensen, Viklicky O, Watschinger B, Oniscu GC, Heemann U, Hilbrands LB*. Standard work-up of the low-risk kidney transplant candidate: a European expert survey of the ERA-EDTA Developing Education Science and Care for Renal Transplantation in European States Working Group. Nephrol Dial Transplant 2019; 34(9): 1605-1611.
     
    Carrera D, Gorchs M, Querol M, Abilleira S, Ribó M, Millán M, Ramos A, Cardona P, Urra X, Rodríguez Campello A, Prats Sánchez L, Purroy F, Serena J, Cánovas D, Zaragoza-Brunet J, Krupinski JA, Ustrell X, Saura J, García S, Mora MÀ, Jiménez X, Dávalos A, Pérez de la Ossa N*, Catalan Stroke Code and Reperfusion Consortium (Cat-SCR). Revalidation of the RACE scale after its regional implementation in Catalonia: a triage tool for large vessel occlusion. J Neurointerv Surg 2019; 11(8): 751-756.
     
    Menditto E, Costa E, Midão L, Bosnic-Anticevich S, Novellino E, Bialek S, Briedis V, Mair A, Rajabian-Soderlund R, Arnavielhe S, Bedbrook A, Czarlewski W, Annesi-Maesano I, Antó JM, Devillier P, De Vries G, Keil T, Sheikh A, Orlando V, Larenas Linnemann D, Cecchi L, De Feo G, Illario M, Stellato C, Fonseca J, Malva J, Morais Almeida M, Pereira AM, Todo Bom A, Kvedariene V, Valiulis A, Bergmann K, Klimek L, Mösges R, Pfaar O, Zuberbier T, Cardona V, Mullol J, Papadopoulos N, Prokopakis EP, Bewick M, Ryan D, Roller-Wirnsberger RE, Tomazic P, Cruz A, Kuna P, Samolinski B, Fokkens W, Reitsma S, Bosse I, Fontaine JF, Laune D, Haahtela T, Toppila Salmi S, Bachert C, Hellings PW, Melén E, Wickman M, Bindslev-Jensen C, Eller E, O'Hehir RE, Cingi C, Gemicioglu B, Kalayci O, Ivancevich J, Bousquet J*, MASK group. Adherence to treatment in allergic rhinitis using mobile technology. the mask study. Clin Exp Allergy 2019; 49(4): 442-460.
     
    Gutiérrez-González E, Castelló A, Fernández-Navarro P, Castaño-Vinyals G, Llorca J, Salas D, Salcedo-Bellido I, Aragonés N, Fernández-Tardón G, Alguacil J, Gracia-Lavedan E, García-Esquinas E, Gómez-Acebo I, Amiano P, Romaguera D, Kogevinas M, Pollán M, Pérez-Gómez B*. Dietary Zinc and Risk of Prostate Cancer in Spain: MCC-Spain Study. Nutrients 2019; 11(1): 18.
     
    Coltell O, Asensio EM, Sorlí JV, Barragán R, Fernández-Carrión R, Portolés O, Ortega-Azorín C, Martínez-LaCruz R, González JI, Zanón-Moreno V, Gimenez-Alba I, Fitó M, Ros E, Ordovas JM, Corella D*. Genome-Wide Association Study (GWAS) on Bilirubin Concentrations in Subjects with Metabolic Syndrome: Sex-Specific GWAS Analysis and Gene-Diet Interactions in a Mediterranean Population. Nutrients 2019; 11: 90.
     
    Taberna M*, Torres M, Alejo M, Mena M, Tous S, Marquez S, Pavón MA, León X, García J, Guix M, Hijano R, Bonfill T, Aguilà A, Lozano A, Mesía R, Alemany L, Bravo IG. The Use of HPV16-E5, EGFR, and pEGFR as Prognostic Biomarkers for Oropharyngeal Cancer Patients. Front Oncol 2018; 8: 589.
     
    Tribó MJ, Turroja M, Castaño Vinyals G, Bulbena A, Ros E, García-Martínez P, Tausk F, Sagristà M, Pujol RM, Ferran M, Gallardo F*. Patients with Moderate to Severe Psoriasis Associate with Higher Risk of Depression and Anxiety Symptoms: Results of a Multivariate Study of 300 Spanish Individuals with Psoriasis. Acta Derm-Venereol 2019; 99(4): 417-422.
     
    Castro E*, Romero-Laorden N, Del Pozo A, Lozano R, Medina A, Puente J, Piulats JM, Lorente D, Saez MI, Morales-Barrera R, Gonzalez-Billalabeitia E, Cendón Y, García-Carbonero I, Borrega P, Mendez Vidal, Montesa A, Nombela P, Fernández-Parra E, Gonzalez Del, Villa-Guzmán JC, Ibáñez K, Rodríguez-Vida A, Magraner-Pardo L, Perez-Valderrama B, Vallespín E, Gallardo E, Vazquez S, Pritchard CC, Lapunzina P, Olmos D. PROREPAIR-B: A Prospective Cohort Study of the Impact of Germline DNA Repair Mutations on the Outcomes of Patients With Metastatic Castration-Resistant Prostate Cancer. J Clin Oncol 2019; 37(6): 490-503.
     
    Benaiges D*, Climent E, Goday A, Julià H, Flores JA, Pedro-Botet J. Mid-term results of laparoscopic Roux-en-Y gastric bypass and laparoscopic sleeve gastrectomy compared-results of the SLEEVEPASS and SM-BOSS trials. Ann Transl Med 2018; 6(Suppl 1): S83.
     
    Álvarez-Lerma F*, Sanchez-Garcia M, Task Force of Experts for Project "Zero VAP" in Spain. "The multimodal approach for ventilator-associated pneumonia prevention"-requirements for nationwide implementation. Ann Transl Med 2018; 6(21): 420.
     
    Suarez-Lopez JR*, Clemesha CG, Porta M, Gross MD, Lee DH. Organochlorine pesticides and polychlorinated biphenyls (PCBs) in early adulthood and blood lipids over a 23-year follow-up. Environ Toxicol Phar 2018; 66: 24-35.
     
    Manchon-Walsh P*, Aliste L, Biondo S, Espin E, Pera M, Targarona E, Pallarès N, Vernet RR, Espinàs JA, Guarga A, Borràs JM. A propensity score-matched analysis of laparoscopic versus open surgery for rectal cancer in a population-based study. Colorectal Dis 2019; 21(4): 441-450.
     
    Fuentes-Claramonte P, Martín-Subero M, Salgado-Pineda P, Alonso-Lana S, Moreno-Alcazar A, Argila-Plaza I, Santo-Angles A, Albajes-Eizagirre A, Anguera-Camós M, Capdevila A, Sarró S, McKenna PJ, Pomarol-Clotet E*, Salvador R. Shared and differential default-mode related patterns of activity in an autobiographical, a self-referential and an attentional task. PLoS ONE 2019; 14(1): e0209376.
     
    Posso Rivera M, Louro J, Sánchez M, Román M, Vidal C, Sala M, Baré M, Castells X*, BELE study group. Mammographic breast density: How it affects performance indicators in screening programmes?. Eur J Radiol 2019; 110: 81-87.
     
    López-Arribillaga E, Rodilla V, Espinosa L*. Could JAG1 protein inhibition prevent colorectal cancer?. Future Oncol 2019; 15(4): 345-347.
     
     
    Sentís A, González C*, Montero MM, Herranz M, Hidalgo C, Campà C, Sala M, Macià F, Román M, Prats A, Horcajada JP, Castells X. Risk of hospital readmission and associated factors after a positive sample for a multidrug-resistant microorganism. Eur J Public Health 2019; 29(5): 981-986.
     
    Rufus-Membere P*, Holloway-Kew KL, Díez-Pérez A, Kotowicz MA, Pasco JA. Feasibility and tolerability of bone impact microindentation testing: a cross-sectional, population-based study in Australia. BMJ Open 2018; 8(12): e023959.
     
    Brennecke P, Rasina D, Aubi O, Herzog K, Landskron J, Cautain B, Vicente F, Quintana J, Mestres J, Stechmann B, Ellinger B, Brea J, Kolanowski JL, Pilarski R, Orzaez M, Pineda-Lucena A, Laraia L, Nami F, Zielenkiewicz P, Paruch K, Hansen E, von Kries J, Neuenschwander M, Specker E, Bartunek P, Simova S, Lesnikowski Z, Krauss S, Lehtiö L, Bilitewski U, Brönstrup M, Taskén K, Jirgensons A, Lickert H, Clausen MH, Andersen JH, Vicent MJ, Genilloud O, Martinez A, Nazaré M, Fecke W*, Gribbon P*. EU-OPENSCREEN: A Novel Collaborative Approach to Facilitate Chemical Biology. SLAS Discov 2019; 24(3): 398-413.
     
    Pretus C, Hamid N, Sheikh H, Ginges J, Tobeña A, Davis R, Vilarroya O*, Atran S. Neural and Behavioral Correlates of Sacred Values and Vulnerability to Violent Extremism. Front Psychol 2018; 9: 2462.
     
    Baliakas P, Jeromin S, Iskas M, Puiggros A, Plevova K, NguyenKhac F, Davis Z, Rigolin GM, Visentin A, Xochelli A, Delgado J, Baran-Marszak F, Stalika E, Abrisqueta P, Durechova K, Papaioannou G, Eclache V, Dimou M, Iliakis T, Collado R, Doubek M, Calasanz MJ, Ruiz-Xiville N, Moreno C, Jarosova M, Leeksma AC, Panayiotidis P, Podgornik H, Cymbalista F, Anagnostopoulos A, Trentin L, Stavroyianni N, Davi F, Ghia P, Kater AP, Cuneo A, Pospisilova S, Espinet B, Athanasiadou A, Oscier D, Haferlach C, Stamatopoulos K, on behalf of ERIC, the European Research Initiative on CLL. Cytogenetic complexity in chronic lymphocytic leukemia: definitions, associations and clinical impact. Blood 2019; 133(11): 1205-1216.
     
    Roca O*, Caralt B, Messika J, Samper M, Sztrymf B, Hernández G, García-de-Acilu M, Frat JP, Masclans JR, Ricard JD*. An Index Combining Respiratory Rate and Oxygenation to Predict Outcome of Nasal High Flow Therapy. Am J Respir Crit Care Med 2019; 199(11): 1368-1376.
     
    Mola M*, Carrera C, Soriano Tàrrga C, Giralt E, Díaz-Navarro RM, Tur S, Jiménez C, Medina-Dols A, Cullell N, Torres-Aguila NP, Muiño E, Rodríguez Campello A, Ois A, Cuadrado E, Vivanco R, Hernandez-Guillamon M, Solé M, Delgado P, Bustamante A, García-Berrocoso T, Mendióroz M, Castellanos M, Serena J, Martí Fàbregas J, Segura T, Serrano-Heras G, Obach V, Ribó M, Molina CA, Alvarez-Sabín J, Palomeras E, Freijo M, Font MA, Rosand J, Rost N, Gallego Fabrega C, Lee JM, Heitsch L, Ibanez L, Cruchaga C, Phuah L, Lemmens R, Thijs V, Lindgren A, Maguire J, Rannikmae K, Sudlow CL, Jern C, Stanne TM, Lorentzen E, Muñoz-Narbona L, Dávalos A, López-Cancio E, Worrall B, Woo D, Kittner J, Mitchell BD, Montaner J, Roquer González J, Krupinski J, Estivill X, Rabionet R, Vives-Bauzá C, Fernández-Cadenas I*, Jiménez Conde J*. PATJ Low Frequency Variants Are Associated With Worse Ischemic Stroke Functional Outcome. Circ Res 2019; 124(1): 114-120.
     
    Del-Toro N, Duesbury M, Koch M, Perfetto L, Shrivastava A, Ochoa D, Wagih O, Piñero J, Kotlyar M, Pastrello C, Beltrao P, Furlong LI, Jurisica I, Hermjakob H, Orchard S, Porras P*, IMEx Consortium contributing authors. Capturing variation impact on molecular interactions in the IMEx Consortium mutations data set. Nat Commun 2019; 10(1): 10.
     
    Kuderna LFK*, Lizano E*, Julià E, Gomez-Garrido J, Serres-Armero A, Kuhlwilm M, Alandes RA, Alvarez-Estape M, Juan D, Simon H, Alioto T, Gut M, Gut I, Schierup MH, Fornas O, Marques-Bonet T*. Selective single molecule sequencing and assembly of a human Y chromosome of African origin. Nat Commun 2019; 10(1): 4.
     
    Ruiz-Orera J, Albà MM*. Translation of Small Open Reading Frames: Roles in Regulation and Evolutionary Innovation. Trends Genet 2019; 35(3): 186-198.
     
    Reese SE, Xu CJ, den Dekker HT, Lee MK, Sikdar S, Ruiz-Arenas C, Merid SK, Rezwan FI, Page CM, Ullemar V, Melton PE, Oh SS, Yang IV, Burrows K, Söderhäll C, Jima DD, Gao L, Arathimos R, Küpers LK, Wielscher M, Rzehak P, Lahti J, Laprise C, Madore AM, Ward J, Bennett BD, Wang T, Bell DA, Vonk JM, Håberg SE, Zhao S, Karlsson R, Hollams E, Hu D, Richards AJ, Bergström A, Sharp GC, Felix J.F, Bustamante M, Gruzieva O, Maguire RL, Gilliland F, Baïz N, Nohr EA, Corpeleijn E, Sebert S, Karmaus W, Grote V, Kajantie E, Magnus MC, Örtqvist AK, Eng C, Liu AH, Kull I, Jaddoe VWV, Sunyer J, Kere J, Hoyo C, Annesi-Maesano I, Arshad SH, Koletzko B, Brunekreef B, Binder EB, Räikkönen K, Reischl E, Holloway JW, Jarvelin MR, Snieder H, Kazmi N, Breton CV, Murphy SK, Pershagen G, Antó JM, Relton C.L, Schwartz DA, Burchard EG, Huang RC, Nystad W, Almqvist C, Henderson AJ, Melén E, Duijts L, Koppelman GH, London S.J*, BIOS Consortium. Epigenome-wide Meta-analysis of DNA Methylation and Childhood Asthma. J Allergy Clin Immunol 2019; 143(6): 2062-2074.
     
    Moreno-Poyato AR, Delgado-Hito P*, Leyva-Moral JM, Casanova-Garrigós G, Montesó-Curto P. Implementing Evidence-Based Practices on the Therapeutic Relationship in Inpatient Psychiatric Care: a Participatory Action Research. J Clin Nurs 2019; 28(9-10): 1614-1622.
     
    García-Lausín L*, Perez-Botella M, Duran X, Rodríguez-Pradera S, Gutierrez-Martí MJ, Escuriet R. Relation between Epidural Analgesia and severe perineal laceration in childbearing women in Catalonia. Midwifery 2019; 70: 76-83.
     
    Mangas-Sanjuan C, Jover R*, Cubiella J, Marzo-Castillejo M, Balaguer F, Bessa X, Bujanda L, Bustamante M, Castells A, Diaz-Tasende J, Díez-Redondo P, Herráiz M, Mascort-Roca JJ, Pellisé M, Quintero E, Grupo de Cribado del Cáncer Colorrectal de la Sociedad Española de Epidemiología. Vigilancia tras resección de pólipos de colon y de cáncer colorrectal. Actualización 2018. Gastroenterol Hepatol 2019; 42(3): 188-201.
     
    Masip J*, Formiga F, Fernández-Castañer M, Fernández P, Comín J, Corbella X. Primera hospitalización por insuficiencia cardiaca: mortalidad hospitalaria y perfil del paciente. Rev Clin Esp 2019; 219(3): 130-140.
     
    Olano E*, Lozano A, Grifell M, Pinet MC, Isorna M, Moreno JJ, en nombre del grupo de trabajo del Proyecto ÉVICT 1. ¿Por qué y cómo tener en cuenta al cannabis en nuestros pacientes fumadores?. Aten Primaria 2020; 52(1): 47-53.
     
    Vidal-Sicart S, Fuertes S, Danus M, Valdés R, Paredes P, Rayo JI, Rioja ME, Diaz R, Goñi E*. Actualización en cirugía radioguiada: del consenso internacional en ganglio centinela de cabeza y cuello a los avances en tumores ginecológicos y localización de lesiones no palpables. Rev Esp Med Nucl Imagen Mol 2019; 38(3): 173-182.
     
     
    Tel: 93 316 04 00
    Doctor Aiguader, 88
    08003 Barcelona
    Seguiu-nos a:
    Twitter
    Youtube
    En compliment de la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, aquest correu li hem enviat a partir de les dades de contacte que vostè ens ha facilitat. Si vostè no desitja rebre més comunicats, pot donar-se de baixa dirigint-se per escrit al Servei de Recursos Humans-IMIM (RRHHconfidencialitat@imim.es) tot indicant la paraula “baixa base de dades” a l’assumpte.
    Li recordem que podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se per escrit al Servei de Recursos Humans-IMIM (RRHHconfidencialitat@imim.es).