INFORECERCA: Butlletí Informatiu del Servei de Recerca de l'IMIM
Número: 592
18/01/2019
Projectes
Termini exhaurit
FUNDACIÓN S.E.N - FUNDACION SENEFRO
Aquests ajuts tenen com a base fonamental la promoció i estímul de la investigació aplicada, ja utilitzin eines de recerca bàsica i / o clínica. En elles tenen cabuda tant grups de recerca consolidats com emergents, així com projectes d'un sol grup, projectes coordinats, o fins i tot el cofinançament justificada de projectes ja aprovats per altres agències o societats.
Els projectes poden tractar problemes de Nefrologia Clínica, Hipertensió Arterial, Tècniques de Depuració extrarrenal o Trasplantament Renal.
 
Termini exhaurit
FBBVA - FUNDACIÓN BBVA
Les Beques Leonardo a Investigadors i Creadors Culturals estan destinades a donar suport directament a la feina d'investigadors i creadors culturals que, trobant-se en estadis intermedis de la seva carrera, es caracteritzin per una producció científica, tecnològica o cultural altament innovadora. Els projectes han de ser marcadament personals i innovadors en el corresponent àmbit d'especialització o activitat i s'espera que, durant el període de desenvolupament del projecte, la dedicació a aquest tingui un caràcter preferent sobre qualsevol altra activitat.
 
Termini exhaurit
BIOCAT
CRAASH Barcelona is a 12-week program that helps European research teams launch successful device, diagnostic and e/digital health innovations to improve health and patient care from research centers, research institutes or universities from the BioRegion of Catalonia and other European ecosystems.
Teams move research to market through mentoring from experts at CIMIT (Boston), the most experienced health accelerator in the world.
CRAASH Barcelona is an EIT Health bootcamp and is organized by Biocat in collaboration wih both CIMIT and EIT Health.
 
Termini exhaurit
Associació Celíacs de Catalunya
L'Associació Celíacs de Catalunya presenta la tercera edició de la Beca Celíacs de Catalunya per un projecte de recerca sobre la malaltia celíaca, dermatitis herpetiforme o sensibilitat al gluten no celíaca.
Aquestes beques pretenen potenciar possibles avenços científics que suposin una millora significativa de la qualitat de vida de la persona amb celiaquia, sensibilitat al gluten no celíaca o dermatitis herpetiforme i fomentar el desenvolupament del coneixement d'aquestes patologies, millora dels mètodes de diagnosis, així com difondre socialment la realitat d'aquests trastorns.
 
Termini exhaurit
ACANPAN - ASOCIACIÓN CÁNCER DE PÁNCREAS
Finançar estudis relacionats amb la recerca en el diagnòstic i/o tractament del adenocarcinoma de pàncrees.
S'ofereixen dues beques:
  • Clínica (estudis amb aplicació directa al diagnòstic o tractament de l'adenocarcinoma pancreàtic, en general estudis realitzats en pacients o sobre mostres de pacients i que responen a una pregunta útil per al clínic que diagnostica o tracta aquesta malaltia) i
  • Bàsica (estudis moleculars, cel·lulars o en models animals amb l'objectiu augmentar el coneixement científic en el càncer de pàncrees, de cara a millorar el diagnòstic o tractament en el futur).
  •  
    Borses de viatge
    Termini exhaurit
    MINISTERIO DE CIENCIA, INNOVACIÓN Y UNIVERSIDADES
    Afavorir i incentivar la mobilitat de joves doctors per a la realització d'estades de mobilitat a l'estranger, encaminades a l'actualització de coneixements, aprenentatge de noves tècniques i mètodes per a la docència o la investigació; així com a l'establiment de nous vincles acadèmics, o a l'enfortiment dels ja existents, entre docents i investigadors i entre institucions.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓN S.E.N - FUNDACION SENEFRO
    Augmentar l'intercanvi de coneixements i habilitats que repercuteixen de manera directa en la qualitat de la pràctica clínica i / o de la generació de nous coneixements en l'àrea de malalties renals.
     
    Termini exhaurit
    FULBRIGHT ESPAÑA
    Fins a 25 beques per cursar estudis de postgrau en universitats d'Estats Units en qualsevol disciplina. Les beques Fulbright estan destinades a titulats superiors que estiguin interessats en programes de Master 's o Ph.D.
    Destinades a joves titulats superiors que estiguin interessats a realitzar programes de Màsters o Ph.D. a universitats nord-americanes. Patrocinadors: Govern d'Espanya, Govern dels EUA, Junta d'Andalusia, University of Maryland, College of William and Mary, New York Film Academy, Associació JW Fulbright, Coca-Cola, Cosentino, Fundació Ramón Areces, Grifols, Iberdrola i Mapfre.
     
    Premis
    Termini exhaurit
    FEDERACIÓN ESPAÑOLA DE ASOCIACIONES DE TERAPIA FAMILIAR (FEATF)
    La Federació Espanyola d'Associacions de Teràpia Familiar té entre els seus objectius promocionar la Teràpia Familiar i la Intervenció Sistèmica al nostre país i contribuir al desenvolupament científic d'aquesta disciplina i al seu reconeixement social. Com una aportació més en aquesta direcció, la FEATF ofereix anualment un "Ajut a la investigació sobre Famílies i Teràpia Familiar", per tal d'incentivar i fomentar la realització de projectes de recerca en aquest camp.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓ DR. ANTONI ESTEVE
    La Fundació Dr. Antoni Esteve convoca la setzena edició del seu Premi d'Investigació, que com cada any busca el millor treball de farmacologia publicat per un autor espanyol en els últims dos anys.
    El premi serà atorgat al millor treball de recerca farmacològica, en qualsevol dels seus aspectes (disseny, síntesi, desenvolupament gelénico, avaluació clínica o de laboratori, ús, etc.), publicat en qualsevol revista científica durant els anys 2017 i 2018.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACION PREMIOS REY JAIME I
    Es va crear amb l'objectiu d'unir, en estudis i investigació, entitats científiques i empresarials per a la promoció de la investigació, el desenvolupament científic i l'emprenedoria a Espanya.
     
    Termini exhaurit
    MSCBS - MINISTERIO DE SANIDAD
    La present Resolució té per objecte convocar la concessió de les cinc modalitats dels Premis "Pla Nacional de Resistència als Antibiòtics", edició II, corresponents a l'any 2018:
    a) Premi PRAN a la millor iniciativa en vigilància i control del consum d'antibiòtics i de les seves resistències.
    b) Premi PRAN a la millor iniciativa de recerca de la resistència als antibiòtics.
    e) Premi PRAN a la millor publicació científ ica sobre resistència als antibiòtics.
    d) Premi PRAN a la millor iniciativa de formació i informació als professionals sanitaris sobre la resistència als antibiòtics.
    e) Premi PRAN a la millor iniciativa de comunicació i sensibilització de la població sobre la resistència als antibiòtics.
     
     
     
    Informació últil
     
     No hi ha novetats
     
     
    Banner-convocatories-tancament-02
    Projectes
    Termini exhaurit
    COMISSIÓ EUROPEA
    The ERA-Net E-Rare has successfully implemented ten Joint Transnational Calls for rare disease research projects since 2006. This effort is now continued in the frame of the European Joint Programme on Rare Diseases (EJP RD) that has been established to further help in coordinating the research efforts of European, Associated and non-European countries in the field of rare diseases and implement the objectives of the International Rare Disease Research Consortium (IRDiRC).

     
    Termini exhaurit
    COMISSIÓ EUROPEA
    The FLAG-ERA Joint Transnational Call (JTC) 2019 supports research projects in synergy with the two FET Flagships, the Graphene Flagship and the Human Brain Project. It is designed to expand the current Flagships with new research contributing to the Flagship objectives in selected areas. New researchers and researchers already in the Flagships are equally eligible. Selected projects are expected to be integrated in the Flagships as Partnering Projects.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓ ACADÈMIA DE CIÈNCIES MÈDIQUES I DE LA SALUT DE CATALUNYA I BALEARS
    Aquesta beca està destinada a premiar un projecte de recerca bàsica dins del camp de les ciències de la salut. Serà imprescindible que els projectes contemplin la contractació d'un becari de grau universitari.
    Seran valorats positivament aquells projectes que potenciïn treballs transversals i multidisciplinaris, que agrupin diferents especialitats i/o siguin de base poblacional.
     
    Termini exhaurit
    AECC - ASOCIACIÓN ESPAÑOLA CONTRA EL CANCER
    La finalitat de la convocatòria és la concessió d'ajudes financeres per part de la Fundació Científica AECC a projectes de recerca en càncer des de la investigació translacional a la pràctica clínica desenvolupades per grups coordinats multidisciplinaris.
    L'AECC ofereix finançament a grups coordinats estables de recerca translacional, mitjançant la formalització d'un conveni amb els hospitals o centres on es vagin a dur a terme les investigacions.
     
    Termini exhaurit
    COMISSIÓ EUROPEA
    ERC Consolidator Grants are designed to support excellent Principal Investigators at the career stage at which they may still be consolidating their own independent research team or programme. This action is open to researchers of any nationality who intend to conduct their research activity in any Member State or Associated Country. Applicant Principal Investigators must demonstrate the ground breaking nature, ambition and feasibility of their scientific proposal.
     
    Termini exhaurit
    FDM - FUNDACIÓN DOMINGO MARTÍNEZ
    Es convoquen anualment ajuts a la Investigació en dues Àrees: Materials i Biomedicina / Salut, àrees en què es desenvolupen i / o apliquen els productes objecte de les activitats d'AMSA (gasos industrials i medicinals).
    El Patronat de la FDM per a l'any 2019 acorda convocar un ajut a la Investigació per al tema:
    'Implicació de la hipòxia i de les espècies reactives d'oxigen a la ontogènia i progressió tumoral i desenvolupament d'estratègies terapèutiques basades en aquest concepte '.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓN DE INVESTIGACIÓN ONCOLÓGICA (FERO)
    Amb l'objectiu de promoure la investigació oncològica a Espanya. La finalitat d'aquest ajut, és donar suport als millors investigadors en el camp del càncer de mama i promoure la ràpida transmissió dels avenços científics en aquest camp als pacients. Per a això, es reconeix un projecte científic presentat per professionals consolidats en el camp del càncer de mama que treballin en institucions espanyoles involucrades en aquest tipus d'investigació
    L'acte de lliurament de l'ajut tindrà lloc al 20 de maig de 2019 a Barcelona.
    El premiat haurà d'estar present en la cerimònia de lliurament de la beca.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓN DE INVESTIGACIÓN ONCOLÓGICA (FERO)
    La finalitat de la beca, que el 2019 celebra el seu 10è aniversari, és completar la formació de joves investigadors en el camp de l'Oncologia i promoure la ràpida transmissió dels avenços científics en aquest camp als pacients. Per això, es reconeix un projecte científic presentat per professionals novells que treballin en institucions espanyoles involucrades en aquest tipus d'investigació.
    L'acte de lliurament de la 16a edició de la Beca FERO tindrà lloc al 20 de maig de 2019 a Barcelona.
    El premiat haurà d'estar present en la cerimònia de lliurament de la beca.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓN UNOENTRECIENMIL
    Es concedirà un projecte de recerca sobre leucèmia infantil, que es desenvoluparà sota la supervisió d'un investigador principal (IP) a una institució espanyola.
     
    Termini exhaurit
    The New York Stem Cell Foundation
    The mission of The New York Stem Cell Foundation is to accelerate cures for the major diseases of our time through stem cell research.
     
    Termini exhaurit
    The New York Stem Cell Foundation
    The mission of The New York Stem Cell Foundation is to accelerate cures for the major diseases of our time through stem cell research.
     
    Termini exhaurit
    SEEIUC - SOCIEDAD ESPAÑOLA DE ENFERMERIA INTENSIVA Y UNIDADES CORONARIAS
    Són objecte d'aquesta convocatòria aquells projectes relacionats amb investigació en intervencions infermeres al pacient crític adult i pediàtric (unitats de cures intensius, semicrítics, emergències i urgències, també en l'àmbit extrahospitalari).
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓ ACADÈMIA DE CIÈNCIES MÈDIQUES I DE LA SALUT DE CATALUNYA I BALEARS
    Aquesta beca està destinada a premiar un projecte de recerca clínica dins del camp de les ciències de la salut. Serà imprescindible que els projectes contemplin la contractació d'un becari de grau universitari.
    Seran valorats positivament aquells projectes que potenciïn treballs transversals i multidisciplinaris, que agrupin diferents especialitats i/o siguin de base poblacional (englobant assistència primària i hospitalària).
     
    Altres
    Termini exhaurit
    COMISSIÓ EUROPEA
    JPIAMR is a unique global collaborative platform that coordinates national funding and research to address antimicrobial resistance.
     
    Termini exhaurit
    EFIS - EUROPEAN FEDERATION OF IMMUNOLOGICAL SOCIETIES
    EFIS and the European Journal of Immunology (EJI) are proud to offer financial support for immunology-themed meetings, workshops and schools that are organized in Europe and are international in nature.

    Specifically, through its support, EFIS aims to enhance interaction between young scientists and established immunologists, providing funding to be used as travel bursaries to award to eligible and deserving junior researchers who, in many cases, would be unable to attend quality immunology-themed events without such support.
     
    Borses de viatge
    Termini exhaurit
    MINISTERIO DE CIENCIA, INNOVACIÓN Y UNIVERSIDADES
    Afavorir i incentivar la mobilitat de joves doctors per a la realització d'estades de mobilitat a l'estranger, encaminades a l'actualització de coneixements, aprenentatge de noves tècniques i mètodes per a la docència o la investigació; així com a l'establiment de nous vincles acadèmics, o a l'enfortiment dels ja existents, entre docents i investigadors i entre institucions.
     
    Termini exhaurit
    FULBRIGHT ESPAÑA
    Les beques estan destinades a doctors que vulguin investigar en centres d'ensenyament superior als Estats Units d'Amèrica.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓN RAFAEL DEL PINO
    Té com a objectiu contribuir a la formació dels dirigents espanyols i al foment de l'esperit i l'activitat emprenedora a Espanya. Amb aquestes finalitats, la FUNDACIÓ convoca un conjunt de beques per a graduats, llicenciats i titulats superiors espanyols destinats a l'ampliació dels seus estudis amb dedicació a temps complet (que inclou la possibilitat d'exercir la docència), en Universitats i Centres de recerca de primer nivell en el món.
    El nivell dels estudis a cursar és de: màster o doctorat. També s'admetran, en funció de l'interès del tema, de la vàlua del candidat i de la qualitat del centre de destinació, els projectes d'investigació científica, encara que no condueixin a les esmentades titulacions. El nombre de beques previst per a aquesta convocatòria és d'un màxim de 10 beques, el gaudi dels s'iniciarà durant el curs 2019-2020.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓN ESPAÑOLA DE PSIQUIATRIA Y SALUD MENTAL
    La Fundació Espanyola de Psiquiatria i Salut Mental convoca beques per a la rotació a l'estranger de residents de Psiquiatria del programa MIR.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓ ACADÈMIA DE CIÈNCIES MÈDIQUES I DE LA SALUT DE CATALUNYA I BALEARS
    Aquestes beques (2) estan destinades a premiar la participació d'una estada clínica i una estada de recerca a l’estranger de joves professionals de l’àmbit de les ciències de la salut.
    Per promoure la pràctica clínica i de recerca entre els joves professionals de Ciències de la Salut, donar l’oportunitat de conèixer diferents sistemes sanitaris i mètodes de pràctica clínica i de recerca a l’estranger, i alhora donar a conèixer també el nostre sistema sanitari i la nostra pràctica clínica i de recerca a nivell internacional. I així donar reconeixement a la formació realitzada pels joves professionals a l’estranger.
     
    Premis
    Termini exhaurit
    MSCBS - MINISTERIO DE SANIDAD
    La present Resolució té per objecte convocar la concessió de les cinc modalitats dels Premis "Pla Nacional de Resistència als Antibiòtics", edició II, corresponents a l'any 2018:
    a) Premi PRAN a la millor iniciativa en vigilància i control del consum d'antibiòtics i de les seves resistències.
    b) Premi PRAN a la millor iniciativa de recerca de la resistència als antibiòtics.
    e) Premi PRAN a la millor publicació científ ica sobre resistència als antibiòtics.
    d) Premi PRAN a la millor iniciativa de formació i informació als professionals sanitaris sobre la resistència als antibiòtics.
    e) Premi PRAN a la millor iniciativa de comunicació i sensibilització de la població sobre la resistència als antibiòtics.
     
    Termini exhaurit
    FECYT - FUNDACION ESPAÑOLA PARA LA CIENCIA Y LA TECNOLOGIA
    El foment de la cultura i l'educació científica resulta fonamental en la societat actual, no només per al foment de les vocacions en l'àrea de les ciències sinó també com a competència fonamental per a tota la societat.
    FOTCIENCIA és una iniciativa organitzada per la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) i el Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) l'objectiu és acostar la ciència als ciutadans mitjançant una visió artística i estètica suggerida a través de fotografies científiques, que són exposades juntament amb una descripció o comentari escrit del fet científic que il·lustren. És també objectiu d'aquesta iniciativa promoure entre la comunitat científica la importància de divulgar la seva feina al conjunt de la societat.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓN LILLY
    La FUNDACIÓ LILLY convoca els Premis Fundació Lilly d'Investigació Biomèdica Preclínica i Clínica 2019, per a investigadors que hagin contribuït de forma significativa al desenvolupament de la Biomedicina i les Ciències de la Salut a Espanya, i mantinguin una activitat de reconegut nivell científic.
    L'objectiu és fomentar la Investigació Biomèdica d'alta qualitat, de caràcter preclínic i clínic, mitjançant la concessió de Premis que reconeguin i donin suport a trajectòries científiques d'excel·lència.
     
    Termini exhaurit
    DKV SEGUROS MÉDICO
    La convocatòria persegueix premiar aquelles iniciatives ja realitzades o en curs que tinguin un fort component social i / o mediambiental en el sector sociosanitari i en la qual estiguin implicats de manera directa professionals del sector sanitari.
     
    Termini exhaurit
    UNIVERSIDAD DE ALCALÁ DE HENARES
    La "Càtedra Celgene d'Innovació en Salut" pretén transmetre a través de l'entorn docent el valor real de la innovació no només en funció de criteris econòmics, sinó atenent també al seu impacte social i la gravetat de la patologia a tractar, organitzant i desenvolupant activitats acadèmiques i científiques que despertin l'interès general i potenciïn al seu torn el desenvolupament de projectes d'investigació.
    La "Càtedra Celgene d'Innovació en Salut "llança la seva tercera convocatòria de premis per identificar i difondre els millors projectes d'innovació en l'àmbit sanitari nacional que demostrin un valor afegit a la qualitat de vida dels pacients i / o en l'eficiència del sistema sanitari en diferents àmbits:
  • Oncologia (Càncer de Mama i Càncer de Pàncrees)
  • Hematologia (Mieloma Múltiple, Síndromes mielodisplàstiques i Leucèmia mieloide aguda)
  • Dermatologia (Psoriasi)
  • Reumatologia (Artritis Psoriàsica)
  • Gestió Sanitària
  • Farmàcia Hospitalària
  • Pacients (Oncologia, Hematologia, Dermatologia i Reumatologia)
  •  
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓ ACADÈMIA DE CIÈNCIES MÈDIQUES I DE LA SALUT DE CATALUNYA I BALEARS
    Premiar un projecte sobre millora de qualitat dels serveis sanitaris en atenció primària que ja s’hagi aplicat i del qual es puguin avaluar els resultats.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓ ACADÈMIA DE CIÈNCIES MÈDIQUES I DE LA SALUT DE CATALUNYA I BALEARS
    Aquest premi està destinat a premiar l’activitat que, en pro de la promoció de la salut, hagi desenvolupat una entitat cívica sense ànim de lucre.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓ ACADÈMIA DE CIÈNCIES MÈDIQUES I DE LA SALUT DE CATALUNYA I BALEARS
    Aquest premi està destinat a premiar l’article, treball literari, programa radiofònic o televisiu, vídeo, pel·lícula, gravació o qualsevol altre mitjà de difusió realitzat en llengua catalana i difós pels mitjans de comunicació de l’àmbit d’actuació de l’Acadèmia, l’any 2018 que, per la importància sanitària del tema i per l’ interès del seu tractament, sobresurti en el camp de la divulgació i l’educació sanitàries.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓ ACADÈMIA DE CIÈNCIES MÈDIQUES I DE LA SALUT DE CATALUNYA I BALEARS
    Aquest premi està destinat a premiar la trajectòria de recerca (individual o per grups de recerca), dins l’àmbit de les ciències de la salut, que en els últims cinc anys, hagi donat com a fruit una o més publicacions científiques d’arreu del món, almenys una de les quals durant l’any 2018, realitzada a Catalunya, les Balears, València o Andorra, que hom consideri que posseeix les millors qualitats.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓ ACADÈMIA DE CIÈNCIES MÈDIQUES I DE LA SALUT DE CATALUNYA I BALEARS
    Aquest premi està destinat a reconèixer i divulgar les aportacions que han conduït a un creixement de la professió, ja sigui en activitats d'especial relleu o en el conjunt de la trajectòria professional, d’una/un infermera/er catalana/là o vinculada/at als països catalans.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓ ACADÈMIA DE CIÈNCIES MÈDIQUES I DE LA SALUT DE CATALUNYA I BALEARS
    Està destinat a premiar i fer pública la trajectòria professional i humana d'un metge o un altre professional de les ciències de la salut, vinculat a països de parla catalana.
     
    Termini exhaurit
    Fundación Ángel Muriel
    Fomentar l'interès investigador en el col·lectiu mèdic i estimular el desenvolupament de treballs en l'àmbit oncològic.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓN DEXEUS MUJER
    PREMI concedit a la persona/es, equip de treball o institució amb una trajectòria professional o línia de recerca continuada la qual representi una contribució rellevant en el camp de les Ciències de la Salut, especialment referides a la dona i particularment en l'àmbit de l'Obstetrícia, la Ginecologia i la Medicina de la Reproducció. Àmbit Internacional.
     
    Recursos Humans
    Termini exhaurit
    EMBO - THE EUROPEAN MOLECULAR BIOLOGY ORGANIZATION
    The EMBO Long-Term Fellowships support post-doctoral research visits to laboratories throughout Europe and the world. International exchange is a key feature in the application process.
     
    Termini exhaurit
    EUROPEAN FOUNDATION FOR THE STUDY OF DIABETES (EFSD)
    The objective of the EFSD/Lilly Young Investigator Research Awards is to encourage innovative research in the fields of diabetes and its complications, and to promote excellence in medical education. Applicants should have demonstrated their ability in the field of diabetes research.
     
    Termini exhaurit
    EUROPEAN FOUNDATION FOR THE STUDY OF DIABETES (EFSD)
    The European Foundation for the Study of Diabetes (EFSD) was created by the European Association for the Study of Diabetes (EASD) to provide funding initiatives in all areas of diabetes research. The aims of EFSD are to encourage and support research in the field of diabetes, to rapidly diffuse acquired knowledge and to facilitate its application.

    Novo Nordisk is a global healthcare company with 90 years of innovation and leadership in diabetes care. The company also has leading positions within haemophilia care, growth hormone therapy and hormone replacement therapy. Headquartered in Denmark, Novo Nordisk employs approximately 35,000 employees in 75 countries, and markets its products in more than 180 countries.
     
    Termini exhaurit
    A.M.A. AGRUPACIÓ MUTUAL ASSEGURADORA
    Els ajuts es concedeixen per sorteig entre tots els inscrits per finançar els cursos de preparació a les respectives especialitats d'interns residents.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓN DEXEUS MUJER
    Cinc beques adreçades a investigadors joves, llicenciats i titulats superiors en ciències de la salut per a la realització dels seus projectes de recerca en els 5 camps, en una institució espanyola de reconegut prestigi.
     
    Termini exhaurit
    FUNDACIÓN DEXEUS MUJER
    Convocatòria nacional de cinc beques d'investigació en els camps de:
  • Ginecologia general
  • Medicina materno fetal
  • Ginecologia oncològica
  • Medicina de la reproducció
  • Investigació bàsica en l'àmbit de l'obstetrícia i la ginecologia.
  •  
     
     
     
    Articles
     
     
    Sureda A, Fumadó L*, Ferrer M, Garin O, Bonet X, Castells M, Mir MC, Abascal JM, Vigués F, Cecchini L, Suárez JF. Health-related quality of life in men with prostate cancer undergoing active surveillance versus radical prostatectomy, external-beam radiotherapy, prostate brachytherapy and reference population: a cross-sectional study. Health Qual Life Outcomes 2019; 17: 11.
     
    Perestelo-Perez L*, Rivero-Santana A, Torres-Castaño A, Ramos-Garcia V, Alvarez-Perez Y, Gonzalez-Hernandez N, Burón A, Pignone M, Serrano-Aguilar P. Effectiveness of a decision aid for promoting colorectal cancer screening in Spain: a randomized trial. BMC Med Inform Decis Mak 2019; 19: 8.
     
    Chaparro M*, Garre A, Ricart E, Iglesias-Flores E, Taxonera C, Domènech E, Gisbert JP, ENEIDA study group (...,Marquez L,...). Differences between childhood- and adulthood-onset inflammatory bowel disease: the CAROUSEL study from GETECCU. Aliment Pharm Therap 2019; 49(4): 419-428.
     
    Garcia-Arellano A, Martínez-González MA*, Ramallal R, Salas Salvadó J, Hébert JR, Corella D, Shivappa N, Forga L, Schröder H, Muñoz Bravo C, Estruch Riba R, Fiol M, Lapetra J, Serra Majem L, Ros E, Rekondo J, Toledo E, Razquin C, Ruiz Canela M, SUN and PREDIMED Study Investigators. Dietary inflammatory index and all-cause mortality in large cohorts: The SUN and PREDIMED studies. Clin Nutr 2019; 38(3): 1221-1231.
     
    Puig J*, Biarnés C, Daunis-I-Estadella P, Blasco G, Gimeno A, Essig M, Balaña C, Alberich-Bayarri A, Jimenez-Pastor A, Camacho E, Thio-Henestrosa S, Capellades J, Sanchez-Gonzalez J, Navas-Martí M, Domenech-Ximenos B, Del Barco S, Puigdemont M, Leiva-Salinas C, Wintermark M, Nael K, Jain R, Pedraza S. Macrovascular Networks on Contrast-Enhanced Magnetic Resonance Imaging Improves Survival Prediction in Newly Diagnosed Glioblastoma. Cancers 2019; 11(1): E84.
     
    Solé C, Tramonti D, Schramm M, Goicoechea I, Armesto M, Hernandez LI, Manterola L, Fernandez-Mercado M, Mujika K, Tuneu A, Jaka A, Tellaetxe M, Friedländer MR, Estivill X, Piazza P, Ortiz-Romero PL, Middleton MR, Lawrie CH*. The Circulating Transcriptome as a Source of Biomarkers for Melanoma. Cancers 2019; 11(1): 70.
     
    Ntaios G*, Lip GYH, Lambrou D, Michel P, Perlepe K, Eskandari A, Nannoni S, Sirimarco G, Strambo D, Vemmos K, Koroboki E, Manios E, Vemmou A, Rodríguez Campello A, Cuadrado E, Roquer González J, Arnao V, Caso V, Paciaroni M, Diez-Tejedor E, Fuentes B, Rodríguez Pardo, Arauz A, Ameriso SF, Pertierra L, Gómez-Schneider M, Hawkes MA, Bandini F, Chavarria Cano, Mohedano AMI, García Pastor, Gil-Núñez A, Putaala J, Tatlisumak T, Barboza MA, Karagkiozi E, Makaritsis K, Papavasileiou V. Renal Function and Risk Stratification of Patients With Embolic Stroke of Undetermined Source. Stroke 2018; 49(12): 2904-2909.
     
     
    Regidor I*, Santos-García D, Catalán MIJ, Puente VM, Valldeoriola F, Grandas F, Mir P, Parra JC, Arbelo JM. Impact of Disease Duration in Effectiveness of Treatment with Levodopa-Carbidopa Intestinal Gel and Factors Leading to Discontinuation. J Parkinsons Dis 2019; 9(1): 173-182.
     
    Turner M*, Gracia-Lavedan E, Cirac M, Castaño Vinyals G, Malats N, Tardon A, Garcia-Closas R, Serra C, Carrato A, Jones RR, Rothman N, Silverman DT, Kogevinas M. Ambient air pollution and incident bladder cancer risk: updated analysis of the Spanish Bladder Cancer Study. Int J Cancer 2019; 145(4): 894-900.
     
    Blanco-Hinojo L, Pujol J*, Esteba-Castillo S, Martínez-Vilavella G, Giménez-Palop O, Gabau E, Casamitjana L, Deus J, Novell R, Caixàs A. Lack of response to disgusting food in the hypothalamus and related structures in Prader Willi syndrome. Neuroimage Clin 2019; 21: 101662.
     
    Beulen Y, Martínez-González MA, van de Rest O, Salas-Salvadó J, Sorlí JV, Gómez-Gracia E, Fiol M, Estruch R, Santos-Lozano JM, Schröder H, Alonso-Gómez A, Serra-Majem L, Pintó X, Ros E, Becerra-Tomas N, González JI, Fitó M, Martínez JA, Gea A*. Quality of Dietary Fat Intake and Body Weight and Obesity in a Mediterranean Population: Secondary Analyses within the PREDIMED Trial. Nutrients 2018; 10(12): 2011.
     
    Sánchez-Villegas A*, Álvarez-Pérez J, Toledo E, Salas-Salvadó J, Ortega-Azorín C, Zomeño MD, Vioque J, Martínez JA, Romaguera D, Pérez-López J, López-Miranda J, Estruch R, Bueno-Cavanillas A, Arós F, Tur JA, Tinahones FJ, Lecea O, Martín V, Ortega-Calvo M, Vázquez C, Pintó X, Vidal J, Daimiel L, Delgado-Rodríguez M, Matía P, Corella D, Díaz-López A, Babio N, Muñoz MÁ, Fitó M, García de, Abete I, García-Rios A, Ros E, Ruíz-Canela M, Martínez-González MÁ, Izquierdo M, Serra-Majem L. Seafood Consumption, Omega-3 Fatty Acids Intake, and Life-Time Prevalence of Depression in the PREDIMED-Plus Trial. Nutrients 2018; 10(12): 2000.
     
    Pallaskorpi S, Suominen K, Rosenström T, Mantere O, Arvilommi P, Valtonen H, Leppämäki S, García-Estela A, Grande I, Colom F, Vieta E, Isometsä E*. Predominant polarity in bipolar I and II disorders: A five-year follow-up study. J Affect Disorders 2018; 246: 806-813.
     
    Tovar A, Fuentes-Claramonte P, Soler-Vidal J, Ramiro-Sousa N, Rodríguez-Martínez A, Sarri-Closa C, Sarró S, Larrubia J, Andrés-Bergareche H, Miguel-Cesma MC, Padilla PP, Salvador R, Pomarol-Clotet E, Hinzen W*. The linguistic signature of hallucinated voice talk in schizophrenia. Schizophr Res 2019; 206: 111-117.
     
    Carot L, Castells A, Hernández C, Álvarez C, Balaguer F, Lanas A, Cubiella J, Tasende JD, Jover R, Hernandez V, Carballo F, Bujanda L, Quintero E, Andreu M, Bessa X*, on behalf of the ColonPrev study. Detection of serrated lesions in proximal colon by simulated sigmoidoscopy vs faecal immunochemical testing in a multicentre, pragmatic, randomised controlled trial. United European Gastroenterol J 2018; 6(10): 1527-1537.
     
    Khanna NN, Jamthikar AD, Gupta D, Nicolaides A, Araki T, Saba L, Cuadrado E, Sharma A, Omerzu T, Suri HS, Gupta A, Mavrogeni S, Turk M, Laird JR, Protogerou A, Sfikakis PP, Kitas GD, Viswanathan V, Suri JS*. Performance evaluation of 10-year ultrasound image-based stroke/cardiovascular (CV) risk calculator by comparing against ten conventional CV risk calculators: A diabetic study. Comput Biol Med 2019; 105: 125-143.
     
    Riu F*, Andreu M, Gimeno J, Álvarez-Gonzalez MA, Seoane A, Dedeu JM, Barranco L, Bessa X. Narrow band imaging and white light endoscopy in the characterization of a polypectomy scar: A single-blind observational study. World J Gastroenterol 2018; 24(45): 5179-5188.
     
    Husky MM, Bharat C, Vilagut G, Salmerón D, Martínez S, Navarro C, Alonso J, Kessler RC, Navarro-Mateu F*. Las transiciones en el uso de alcohol en una cohorte de nacimiento-sexo en la población general: el proyecto transversal PEGASUS-Murcia. Adicciones 2020; 32(2): 94-104.
     
    Valassi E*, García-Giralt N, Malouf J, Crespo I, Llauger J, Díez-Pérez A, Webb SM. Circulating miR-103a-3p and miR-660-5p are associated with bone parameters in patients with controlled acromegaly. Endocr Connect 2019; 8(1): 39-49.
     
    Critselis E, Rava M, Marquez M, Lygirou V, Chatzicharalambous D, Liapi P, Lichtinghagen R, Brand K, Cecchini L, Vlahou A, Malats N, Zoidakis J*. Diagnostic and prognostic performance of Secreted Protein Acidic and Rich in Cysteine (SPARC) assay for detecting primary and recurrent urinary bladder cancer. Proteomics Clin Appl 2019; 13(2): e1800148.
     
    Miranda-Mendizábal A, Castellví P, Parés O, Alayo I, Almenara J, Alonso I, Blasco-Cubedo MJ, Cebrià A, Gabilondo A, Gili M, Lagares C, Piqueras JA, Rodríguez-Jiménez T, Rodríguez-Marín J, Roca M, Soto-Sanz V, Vilagut G, Alonso J*. Gender differences in suicidal behavior in adolescents and young adults: systematic review and meta-analysis of longitudinal studies. Int J Public Health 2019; 64(2): 265-283.
     
    Doria PLS*, Moscovitz T, Tcherniakovsky M, Fernandes CE, Pompei LM, Wajman M, Nimwegen AV, Haimovich S. Association of IGF-1 CA(n) and IGFBP3 rs2854746 Polymorphisms with Endometrial Polyp Risk. Biomed Res Int 2018; 2018: 8704346.
     
    Noguera L*, Trigo L, Melero V, Santana F, Torrens C. Reverse shoulder arthroplasty for acute proximal humeral fractures: Postoperative complications at 7 days, 90 days and 1 year. Injury 2019; 50(2): 371-375.
     
    Tenorio-Cañamás T, Grau S, Luque S*, Fortún J, Liaño F, Roberts JA. Short communication: Pharmacokinetics of micafungin in critically ill patients receiving continuous veno-venous hemodialysis with high cut-off membranes. Ther Drug Monit 2019; 41(3): 376-382.
     
    Roldán-Merino J, Farrés-Tarafa M*, Estrada-Masllorens JM, Hurtado-Pardos B, Miguel-Ruiz D, Nebot-Bergua C, Insa-Calderon E, Grané-Mascarell N, Bande D, Falcó-Pergueroles AM, Lluch-Canut MT, Casas I. Reliability and validity study of the Spanish adaptation of the "Creighton Simulation Evaluation Instrument (C-SEI)". Nurse Educ Pract 2019; 35: 14-20.
     
    Félix-Redondo FJ*, Lozano L, Alvarez-Palacios Arrighi, Grau M, Ramírez-Romero JM, Fernández-Bergés D. Impacto de los factores de riesgo cardiovascular en la población extremeña: aportación de la cohorte HERMEX para una estrategia preventiva. Aten Primaria 2020; 52(1): 3-13.
     
     
    Tel: 93 316 04 00
    Doctor Aiguader, 88
    08003 Barcelona
    Seguiu-nos a:
    Twitter
    Youtube
    En compliment de la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, aquest correu li hem enviat a partir de les dades de contacte que vostè ens ha facilitat. Si vostè no desitja rebre més comunicats, pot donar-se de baixa dirigint-se per escrit al Servei de Recursos Humans-IMIM (RRHHconfidencialitat@imim.es) tot indicant la paraula “baixa base de dades” a l’assumpte.
    Li recordem que podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se per escrit al Servei de Recursos Humans-IMIM (RRHHconfidencialitat@imim.es).