Oncina-Canovas A, Vioque López J
*, Gonzalez-Palacios S, Martínez González M.A, Salas Salvadó J, Corella D, Zomeño MD, Martínez J.A, Alonso Gómez A.M, Wärnberg J, Romaguera D, López Miranda J, Estruch Riba R, Bernal-Lopez RM, Lapetra J, Serra-Majem JL, Bueno-Cavanillas A, Tur J.A, Martin-Sanchez V, Pintó Sala X, Delgado Rodríguez M, Matía Martín P, Vidal J, Vázquez C, Daimiel L, Ros E, Toledo E, Babio N, Sorli JV, Schröder H, Zulet MA, Sorto-Sánchez C, Barón-López FJ, Compañ L, Morey M, García Ríos A, Casas R, Gómez-Pérez AM, Santos Lozano J.M, Vázquez Ruiz Z, Nishi S, Asensio E.M, Soldevila N, Abete I, Goicolea Güemez L, Buil-Cosiales P, García-Gavilán J, Canals E, Torres-Collado L, García-de la Hera M.
Pro-vegetarian food patterns and cardiometabolic risk in the PREDIMED-Plus study: a cross-sectional baseline analysis. Eur J Nutr 2022; 61(1): 357-372.